Manisa'da hızlı tren tünelinde gaz sızıntısı: 2 işçi hastaneye kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Manisa'da hızlı tren tünelinde gaz sızıntısı: 2 işçi hastaneye kaldırıldı

Manisa\'da hızlı tren tünelinde gaz sızıntısı: 2 işçi hastaneye kaldırıldı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, İzmir-Ankara hızlı tren hattı inşaatının devam ettiği tünelde meydana gelen gaz sızıntısı sonucu 2 işçi hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. AFAD ve arama kurtarma ekipleri de işçilerin bulunması için bölgeye gönderildi. İtfaiye ekiplerinin tünel içindeki çalışması sonucu ulaşılan işçiler, ilk müdahalenin ardından Alaşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Bir itfaiye eri ise ayakta tedavi edildi.

31.07.2023 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, hızlı tren hattı inşa edilen tüneldeki gaz sızıntısından etkilenen 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

İzmir- Ankara hızlı tren hattı inşaatının devam ettiği tünele giren 2 işçiden haber alınamadığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

Tüneldeki gaz sızıntısından etkilendiği belirlenen işçilerin bulunması için AFAD ekipleri ile Soma'daki maden ocaklarında görev yapan arama kurtarma ekipleri de bölgeye gönderildi.

Gaz maskesi takan itfaiye ekiplerinin tünel içindeki çalışması sonucu ulaşılan 2 işçi, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan, çalışma sırasında gazdan etkilenen bir itfaiye eri de sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'da hızlı tren tünelinde gaz sızıntısı: 2 işçi hastaneye kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement