Manisaspor'da Olağanüstü Kongre Ertelendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Manisaspor'da Olağanüstü Kongre Ertelendi

Manisaspor\'da Olağanüstü Kongre Ertelendi
11.02.2018 14:47

Grandmedical Manisaspor'da bugün yapılması planlanan olağanüstü kongre, yeterli çoğunluğun sağlanamaması üzerine bir hafta sonraya ertelendi.

Grandmedical Manisaspor'da bugün yapılması planlanan olağanüstü kongre, yeterli çoğunluğun sağlanamaması üzerine bir hafta sonraya ertelendi.

Spor Toto 1. Lig'de zor günler geçiren ve mevcut yönetim tarafından olağanüstü kongre kararı alınan G. Manisaspor Olağanüstü Kongresi'nde yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 18 Şubat Pazar gününe ertelendi. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Salonu'nda yapılması planlanan kongre öncesi başkan adayları Gökay Budak, Yunus Emre Şahin, İsmail Aydın ve Serkan Özşen hazır bulunurken, kongreye az sayıda genel kurul üyesinin katılması dikkat çekti.

590 üyesi bulunan G. Manisaspor'da kongrenin önümüzdeki hafta aynı yer ve saatte yeterli çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirileceği açıklandı.

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'da Olağanüstü Kongre Ertelendi - Son Dakika


Advertisement