Maximum Kart, Petrol Ofisi'nde Kazandırmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Maximum Kart, Petrol Ofisi'nde Kazandırmaya Devam Ediyor

Maximum Kart, Petrol Ofisi\'nde Kazandırmaya Devam Ediyor

İş Bankası, Maximum Kart kullanıcılarının anlaşmalı Petrol Ofisi'nden yapacakları akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde 30 lira MaxiPuan kazanma fırsatı sunuyor.

17.09.2014 10:54

İş Bankası, Maximum Kart kullanıcılarının anlaşmalı Petrol Ofisi'nden yapacakları akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde 30 lira MaxiPuan kazanma fırsatı sunuyor.

İş Bankası açıklamasına göre, Petrol Ofisi işbirliğinde gerçekleştirilen kampanya kapsamında, kart sahipleri 16 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında kampanyaya dahil anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarına giderek, tek seferde ve farklı günlerde yapacakları 100 lira ve üzeri 4'üncü peşin akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde 30 lira MaxiPuan kazanıyor.

Kampanyaya katılmak için "PO" yazıp boşluk bırakarak kartın son 6 hanesini "4402"ye göndermek ya da "maximum.com.tr" kampanya sayfasındaki katıl butonu aracılığıyla başvurmak yeterli oluyor. Kampanya kaydı için atılan mesajlar operatörlerin kendi tarifesi üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendiriliyor.

Maximum Kart sahipleri kazandıkları MaxiPuan'ları 20 Kasım 2014 tarihine kadar Maximum Kart üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında yapacakları akaryakıt veya otogaz harcamalarında kullanabiliyor.

Ayrıntılı bilgi ve ek koşullar "www.maximum.com.tr"den ve "www.petrolofisi.com.tr" adreslerinden edinilebiliyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maximum Kart, Petrol Ofisi'nde Kazandırmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement