Mehmet Balık: Depremzeler İçin Antalya'daki Expo Alanı Çadırkent'e Dönüştürülmeli - Son Dakika
Güncel

Mehmet Balık: Depremzeler İçin Antalya'daki Expo Alanı Çadırkent'e Dönüştürülmeli

Mehmet Balık: Depremzeler İçin Antalya\'daki Expo Alanı Çadırkent\'e Dönüştürülmeli

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık, , 10 ilde büyük yıkıma ve binlerce insanın yaşamını yitirmesine neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerde yararlanan, evsiz kalan yurttaşların ağırlanması için Antalya'daki Expo alanının çadırkente dönüştürülmesi için çağrıda bulundu.

11.02.2023 15:28  Güncelleme: 15:32

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık, 10 ilde büyük yıkıma ve binlerce insanın yaşamını yitirmesine neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerde yararlanan, evsiz kalan yurttaşların ağırlanması için Antalya'daki Expo alanının çadırkente dönüştürülmesi için çağrıda bulundu.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin 6'ncı gününde arama kurtarma ve enkazları kaldırma çalışmaları sürüyor. Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, depremzedelerin geçici olarak konaklanması için Antalya'daki Expo alanı çadırkente dönüştürülmesini istedi.

Balık, "Depremde yararlanan evsiz kalan binlerce yurttaşımız için Antalya'daki Expo alanı çadırkente dönüştürülmeli ve binlerce yurttaşımız orada ağırlanmalı. Expo alanında insanca yaşayabilecek tuvalet su ve benzeri ihtiyaçları çok rahatlıkla karşılanabilir" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mehmet Balık: Depremzeler İçin Antalya'daki Expo Alanı Çadırkent'e Dönüştürülmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement