Mehmet Çiçek, Öğretmenler Günü Kutlamalarına Katıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mehmet Çiçek, Öğretmenler Günü Kutlamalarına Katıldı

24.11.2025 14:51  Güncelleme: 15:50

Manavgat Belediye Başkan Vekili Mehmet Çiçek, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen resmi kutlama programına katıldı. Programda öğretmenlik mesleğinin önemi vurgulandı, öğrenciler çeşitli etkinlikler sergiledi.

(ANTALYA) - Manavgat Belediye Başkan Vekili Mehmet Çiçek, Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen resmi kutlama programına katıldı.

Manavgat Belediye Başkan Vekili Mehmet Çiçek, 24 Kasım Öğretmenler Günü için Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen resmi programa katıldı. Programa Manavgat Kaymakamı Adil Karataş, Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Hakan Öz, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, oda başkanları, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.

Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların yapıldığı törende, öğretmenlik mesleğinin toplumdaki yeri ve önemi vurgulandı. Öğrenciler tarafından hazırlanan şiirler, müzik dinletileri ve sahne programları ise salondan büyük beğeni aldı.

Manavgat Belediye Başkan Vekili Çiçek, program sonunda öğretmenlerle bir araya gelerek, günlerini kutladı, tüm eğitim camiasına özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mehmet Çiçek, Öğretmenler Günü Kutlamalarına Katıldı - Son Dakika


Advertisement