Mehmet Güleryüz'ün 55'inci Sanat Yılı Gecesi Yemeğinde Buluştular - Son Dakika
Güncel

Mehmet Güleryüz'ün 55'inci Sanat Yılı Gecesi Yemeğinde Buluştular

Mehmet Güleryüz\'ün 55\'inci Sanat Yılı Gecesi Yemeğinde Buluştular

Mehmet Güleryüz'ün 75'inci yaşı ve 55'inci sanat yılı, sanatı destekleyen Artful Living vizyonu ile Bay İnşaat ev sahipliğinde kutlandı.

16.01.2014 15:41

Bu yıl 75'inci yaşını ve 55'inci sanat yılını kutlayan değerli sanatçı Mehmet Güleryüz onuruna verilen davete Empire Project Kerimcan Güleryüz ile birlikte; Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Erol-Ceylin Özmandıracı, Şafak-Stella Levi ve 42 Maslak Satış ve Pazarlama Direktörü Zeynep Salman ev sahipliği yaptılar.

Güleryüz'ün sanat yolculuğunu kutlamak ve bu özel günü paylaşmak için; sanat dünyası ve finans sektörünün öncüleri, cemiyet hayatı Park Şamdan'da Güleryüz'ü yalnız bırakmadılar.

Geceye katılan isimler arasında; Arzu-Mehmet Kunt, Atıl Kutoğlu, Komet, Hakan Ezer, Banu Dedeman, Batu Aksoy, Nesrin-Ahmet Esirtgen, Bedri-Sibel Baykam, Çağla Çabaoğlu, Doruk Acar, Tuğba Peksayar, Arhan-Evren Kayar, Galip Gürel, İbrahim Bitargil, Maya Portakal, Esra Kaktüs, Oya Delahaye, Şebnem Qureshi, Levent Çalıkoğlu, Zeynep Selgur yer aldılar.

Gecede sanatçının 55. sanat yılı ile birlikte 28 Şubat-2 Mart tarihlerinde Londra'da bu yıl ikincisi düzenlenecek olan uluslararası sanat fuarı Art14 London Fair'de yer alacak yepyeni yapıtlarından oluşan özel desen seçkisi konuşulanlar arasındaydı.

Bay İnşaat tarafından geceye katılan konuklara Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları'ndan şubat ayında çıkacak "Resmi Geçit" isimli kitabı Mehmet Güleryüz tarafından imzalanarak hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mehmet Güleryüz'ün 55'inci Sanat Yılı Gecesi Yemeğinde Buluştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement