Mehmet Şafi Erim Zozan Malkaç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Mehmet Şafi Erim Zozan Malkaç'ı Ziyaret Etti

Mehmet Şafi Erim Zozan Malkaç\'ı Ziyaret Etti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, Milli Kayakçımız Zozan Malkaç'ı evinde ziyaret etti.

31.01.2012 14:51

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, Erzurum'da düzenlenecek olan Gençler Dünya Şampiyonası kampı için Milli Takım kampına katılacak olan milli kayakçımız olan Zozan Malkaç'ı evinde ziyaret ederek kamp öncesi yalnız bırakmadı. Ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim yanı sıra kayak antrenörlerinden Erhan Dursun ve Akif Demirkaya katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim,Zozan Malkaç'ın babası Suat Malkaç ile sohbet ederek Zozan'ın başarılarından söz etti.

Erim,biz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Zozan gibi milli sporcularımızın daima yanlarındayız, maddi ve manevi olarak elimizden gelen desteği esirgemeyeceğiz, İnşallah bütün sporcularımızın evlerine böyle ziyaretlerde bulunarak onlara moral vermeye çalışacağız dedi. Zozan Malkaç'ın babası Suat Malkaç,yapılan ziyaret karşısında çok mutlu olduğunu belirterek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz sayın Mehmet Şafi Erim'e antrenörlerimize çok teşekkür ederiz, kızımızı çok iyi yetiştiriyorlar kızımın elde ettiği başarılarda müdürlüğümüzün çok emeği var dedi.

Zozan Malkaç, Erzurum'da düzenlenecek olan Gençler Dünya Şampiyonası kampı için Milli Takım kampına bende katılacağım, kamp öncesi beni evimde ziyaret eden başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mehmet Şafi Erim'e hocalarım Erhan Dursun ve Akif Demirkaya'ya çok teşekkür ederim,bu ziyaret karşısında çok sevindiği belirten Zozan inşallah yarışmalarda en iyi dereceyi alarak bende onları böyle sevindiririm dedi. Sohbet ikram edilen çay ile devam etti…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mehmet Şafi Erim Zozan Malkaç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement