Mehmetçik Dershanesinden, Öğrencilere Moral Gecesi - Son Dakika
Güncel

Mehmetçik Dershanesinden, Öğrencilere Moral Gecesi

Mehmetçik Dershanesinden, Öğrencilere Moral Gecesi

Mehmetçik dershanesinde, Üniversiteye hazırlık kursu gören 180 öğrenciye sınavlara daha iyi motive olmaları amacıyla YGS sınav öncesi, moral gecesi düzenlendi.

15.03.2014 15:50

Siirt Valiliği ile 3. Komando Tugay Komutanlığı işbirliği ile açılan Mehmetçik dershanesinde, Üniversiteye hazırlık kursu gören 180 öğrenciye sınavlara daha iyi motive olmaları amacıyla YGS sınav öncesi, moral gecesi düzenlendi.

Siirt Öğretmenevinde düzenlenen geceye; Siirt Valisi Ahmet Aydın, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Vali yardımcısı Bahadır Yörük, İl Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş, bazı kurum müdürleri, Mehmetçik Dershanesi öğretmen ve öğrencileri katıldı.

3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada; "Mehmetçik dershanesinde, üniversiteye hazırlanan öğrencilerimiz, almış oldukları eğitimler sayesinde hedefledikleri üniversitelere girmelerine büyük bir katkı sağlayacaktır. Gençliğinizin ve zamanınızın kıymetini iyi bilin ve değerlendirin. Hayallerinizden de asla vazgeçmeyin. Mutlaka kendinize iyi bir hedef seçin. Hepinize başarılar diliyorum."dedi.

Dershane Öğretmenlerini kutlayan ve Öğrencilere de başarı dileğinde bulunan Vali Ahmet Aydın ise, gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Öğrencilerin sınav öncesi iyi motive olmaları gerektiğine vurgu yapan Vali Aydın, 'yaşamından önemli kesitler sunarak, başarının sırrı, anlayarak çok çalışmaktan geçtiğini' söyledi.

Mehmetçik Dershanesinde sınavlarda başarı sağlayan öğrencileri ayrıca ödüllendirileceği sözünü veren Vali Aydın, 'YGS sınav öncesi öğrencilerimizin iyi motive ve moralle sınava girmeleri, başarı grafiğini yükseltecektir. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.'diye konuştu.

Öğrenciler ise, YGS öncesi kendilerine müzikli moral gecesi düzenleyen dershane yetkililerine teşekkür etti.

Vali Aydın Moral gecesinde, Ahmet Kaya'ya ait "Saza Niye Gelmedin" şarkısını okuyarak, büyük alkış aldı.

Gece, Siirt Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından çalınan müzik eşliğinde gençler, halaylar çekerek, doyasıya eğlendiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mehmetçik Dershanesinden, Öğrencilere Moral Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement