Memur-Sen Üyeleri Bayramda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Memur-Sen Üyeleri Bayramda Bir Araya Geldi

Memur-Sen Üyeleri Bayramda Bir Araya Geldi

Memur-Sen üyeleri bayramlaşmada buluştu.

22.08.2012 12:01

Memur-Sen üyeleri bayramlaşmada buluştu.

Sendika binasında gerçekleşen bayramlaşma merasimine Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Karadağ, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Koçak, Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, Toç-Bir-Sen Genel Basın Yayın Sekreteri Şahin Değirmenci, Birlik-Haber-Sen Genel Teşkilatlanma Sekreteri Salih Yıldırgan,, Toç-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Hacı Dursun Yıldız, Bem-Bir-Sen Bursa Şubesi Başkanı Ali Alan ve birçok üye katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Karadağ tüm Memur-Sen üyelerinin ve vatandaşların bayramını tebrik ederken Memur-Sen'in sendikacılığa farklı bir soluk getirdiğini ve hizmet sendikası olarak yürüttüğü çalışmaları takdirle takip ettiğini dile getirdi.

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, bütün üyelerin ve İslam aleminin ramazan bayramını tebrik ederken, son günlerde şiddetini arttıran terör olayları hakkında da açıklamalarda bulundu. Mübarek ramazan bayramının bayram gibi yaşanmasına müsaade etmeyen eli kanlı terör örgütünü kınayan Şeker, sağduyu çağrısında bulundu.

"MİLLETİMİZ OYUNLARA GELMEYECEK KADAR BASİRET SAHİBİDİR"

Şeker, "Bayramda bile askerlere mayınlı tuzak kuran, Türk-Kürt ayrımı yapmadan vatandaşların canına kast eden bebek katili, eli kanlı terör örgütünün hak savunucusu olması mümkün değildir. Milletimizin, PKK'nın eli kanlı bir terör örgütü olduğuna, birlik ve beraberliğimize kast edenlerin kuklası olduğuna olan inancı da iyice pekişmiştir. Ülkemiz terör belasıyla kaosun içine çekilmeye çalışılıyor. Milletimiz oyunlara gelmeyecek kadar sağduyulu ve basiret sahibidir. Sağduyu ve basiretini test etmek, birlik ve beraberliğini bozmaya çalışmak kimsenin haddi ve hakkı değildir" açıklamalarında bulundu.

Zor günlerin birlik ve beraberlik içinde aşılması gerektiğini ifade eden Şeker, "Milletimiz çıkarılmak istenen Türk-Kürt, Alevi-Sünni kavgasının da tarafı olmayacaktır. Her şartta halkımızın sağduyusunu korumasını istiyoruz" ifadelerinde bulundu.

(MŞ)

22.08.2012 11: 41: 14

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Memur-Sen Üyeleri Bayramda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement