Merhum Ali Gümüş İçin Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Merhum Ali Gümüş İçin Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde Tören Düzenlendi

Merhum Ali Gümüş İçin Türkiye Spor Yazarları Derneği\'nde Tören Düzenlendi

Merhum Ali Gümüş için Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde tören düzenlendi Dün vefat eden Türkiye Spor Yazarları Derneği Üyesi (TSYD), Sürekli Basın Kartı ve Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü ve TSYD'nin bir çok ödülünün sahibi, ismi Güreş Sporu ile özdeşleşmiş Ali Gümüş için TSYD'de tören düzenlendi.

04.04.2015 17:29

Merhum Ali Gümüş için Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde tören düzenlendi

Dün vefat eden Türkiye Spor Yazarları Derneği Üyesi (TSYD), Sürekli Basın Kartı ve Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü ve TSYD'nin bir çok ödülünün sahibi, ismi Güreş Sporu ile özdeşleşmiş Ali Gümüş için TSYD'de tören düzenlendi.

Törene Ali Gümüş'ün yakınları Dünya ve Avrupa Şampiyonu,Olimpiyat ikincisi güreşçi Şeref Eroğlu,Dünya Şampiyonu,Olimpiyat ve Avrupa üçüncüsü güreşçi Mehmet Özal ve spor camiasının tanınmış simaları katıldı.

Ali Gümüş için yapılan törende konuşmalar yapan Orhan Ayhan ,Atilla Gökçe,Togay Bayatlı ve Şeref Eroğlu merhumun özellikle güreş camiası ve gazeteciliğe verdiği hizmetlerden bahsederek Ali Gümüş'e rahmet dilediler.

Ali Gümüş'ün cenazesi Levent Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Merhum Ali Gümüş İçin Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement