Mersin İdmanyurdu'nda Kurban Kesimi - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu'nda Kurban Kesimi

Mersin İdmanyurdu\'nda Kurban Kesimi

Mersin İdmanyurdu Yönetim Kurulu, Teknik Heyet ve Futbolcular, Mustafa Aydın'ın Kazası Sonrasında Takım Üzerindeki Kara Bulutlardan Kurtulmak İçin Kurban Kesti.

30.09.2010 19:16

Mersin İdmanyurdu yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular, Mustafa Aydın'ın kazası sonrasında takım üzerindeki kara bulutlardan kurtulmak için kurban kesti.

Pazar günü sahasında oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını Macit Özcan Tesisleri'nde sürdüren kırmızı lacivertliler antrenman öncesinde takım üzerindeki kara bulutların dağılması için kurban keserken, kesilen kurbanın kanını alınlarına süren teknik heyet ile futbolcular taraftara galibiyet sözü verdi.

DENİZLİ MAÇININ İPTALİNE RET

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Denizlispor maçının ertelenmesi için Futbol Federasyonu'na yapılan başvuruya ret kararı geldiğini ve kararı saygıyla karşıladıklarını söyledi.

Denizlispor takımının ligin iyi ekiplerinden olduğunu ifade eden Kahramanlı, "Moral olarak istediğimiz seviyede değiliz. Ancak maça kadar hazır duruma geleceğiz. Bu maçta Mersinlilerin desteğine ihtiyacımız var. Onlarla birlikte bu maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Alacağımız bu galibiyeti ise futbolcumuz Mustafa Aydın'a armağan etmek istiyoruz" dedi.

MUSTAFA İÇİN OYNAYACAĞIZ

Kırmızı lacivertli takımın teknik direktörü Yüksel Yeşilova ise şunları söyledi: "Sezon başında beri takım üzerinde bir karabulutlar dolaşıyor. Bunun için yönetim kurulu Denizli maçı öncesi kurban kesti. Denizlispor maçını Mustafa için oynayacağız. Morallerimiz yerinde. Galibiyet için elimizden geleni yapacağız."

KUPADA RAKİP BEŞİKTAŞ

Mersin İdmanyurdu Türkiye Kupası Play-Off mücadelesinde Beşiktaş ile eşleşti.

2 6 Ekim'de İnönü Stadı'nda oynayacakları zorlu maçta galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Kahramanlı, "Hedefimiz kupada gideceğimiz yere kadar gidebilmek. Bizim iyi bir takımımız var. Ancak rakip çok güçlü. Bizde sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu'nda Kurban Kesimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement