Mersin İdmanyurdu - Samsunspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu - Samsunspor Maçının Ardından

Mersin İdmanyurdu - Samsunspor Maçının Ardından

Mersin İdmanyurdu - Samsunspor maçının ardındanMersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Arıkdoğan Bundan sonraki maçlarda daha iyi işler yapacağımıza inanıyorumSamsunspor Teknik Direktörü Korukır Vedat Yüksel hakemlik yaptığı gibi yöneticilik yaparsa buralara da pislik bulaştırırTFF 1. Lig'de Mersin İdmanyurdu, sahasında konuk ettiği Samsunspor'u 3-0 mağlup etti.

17.09.2016 23:11

Mersin İdmanyurdu - Samsunspor maçının ardından

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Arıkdoğan Bundan sonraki maçlarda daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum

Samsunspor Teknik Direktörü Korukır Vedat Yüksel hakemlik yaptığı gibi yöneticilik yaparsa buralara da pislik bulaştırır

TFF 1. Lig'de Mersin İdmanyurdu, sahasında konuk ettiği Samsunspor'u 3-0 mağlup etti. Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan, 3 puan alan futbolcularına teşekkür etti.

Güzel bir galibiyet aldıklarını dile getiren Levent Arıkdoğan, İstediler, inandılar ve bu işi başardılar. Biz bu işe 3 hafta önceden daha iyi hazırlandık. İlk Gaziantep özel maçımızla beraber ve arkadaşlarımızın gelmesi ile birlikte, 2-3 günlük antrenman olmasına rağmen saha içerisinde gerekeni bize en güzel şekli ile gösterdiler. Arka arkaya aldığımız 2 maç, 6 puan bize nefes aldırdı. Ligin yukarısına doğru çıktık. Bizim hedefimiz, daha öncede söylediğimiz gibi gençlerle başladığımız olayda, 3 ağabeyinde gelmesi Sinan'ın da maça katkıda bulunması bizleri çok sevindirdi. Bundan sonraki maçlarda daha iyi, daha çok koşacağız ve daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum dedi.

SAMSUNSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KORUKIR VEDAT YÜKSEL HAKEMLİK YAPTIĞI GİBİ YÖNETİCİLİK YAPARSA BURALARA DA PİSLİK BULAŞTIRIR

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Mersin İdmanyurdu'nu aldığı galibiyet için tebrik etti.

Korukır Aldığı galibiyetten dolayı öncelikle Mersin İdmanyurdu'nu tebrik ediyorum. Çok enteresan bir maç oldu. Bizim kaçırdığımız gollerde, her halde mahalle maçından bu kadar gol kaçırılmazdı. Mersin İdmanyurdu bizden daha fazla mücadele etti. Daha istekli ve arzulu oynadılar. Genç oyuncular çok isteyerek oynadı. Müsabakanın hakemleri ile ilgili bir sıkıntımız yok. Maçı çok iyi yönettiler. Hatta ben, Mersin İdmanyurdu'nun verilmeyen penaltıları için gidip maçın orta hakemine, 'Hocam Mersin İdmanyurdu'nun penaltı, penaltıdır' dedim. Kaldı ki Mersin İdmanyurdu kulübesinde eski hakemlerden Vedat Yüksel gibi eski bir hakem arkadaşımız var. Onun hakemlik zamanını çok iyi biliyorum. Şimdi yöneticilik yapıyor. Hakemlik yaptığı gibi yöneticilik yaparsa buralara da pislik bulaştırır diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu - Samsunspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement