Mersin Kurallara Uyan Sürücüye Zeytinyağı Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Mersin Kurallara Uyan Sürücüye Zeytinyağı Hediyesi

Mersin Kurallara Uyan Sürücüye Zeytinyağı Hediyesi

Kurallara uyan sürücüye zeytinyağı hediyesi MERSİN'in Mut İlçesi'nde, emniyet kemeri takan ve kurallara uyan sürücülere zeyitnyağı hediye edildi.

07.08.2015 13:02

Kurallara uyan sürücüye zeytinyağı hediyesi

MERSİN'in Mut İlçesi'nde, emniyet kemeri takan ve kurallara uyan sürücülere zeyitnyağı hediye edildi.

Kaymakamlık tarafından 'Emniyet Kemeri Sizi Koltuğa Değil Hayata Bağlar Projesi' kapsamında yapılan çalışmada, trafik ekipleri ilçe girişinde çevirme yaparak kontrollerde bulundu. Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ve Mut Belediye Başkanı MHP'li Nebi Yılmaz, kurallara uyan sürücülere ilçede üretilen zeytinyağı hediye etti. Kaymakamlık, Belediye, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Aydoğanlar firması işbirliğiyle, İstanbul, Ankara gibi il dışı plakalı araçların çevrildiği uygulamayla ilgili bilgi veren Kaymakamı Akyüz "Bu projeyle aynı zamanda Mut'ta yetiştirilen ürünlerinde tanıtımına katkı sağlıyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Yılmaz ise, projenin sürekliliği için ilçede üretim yapan firmalara çağrıda bulanarak "12 ay boyunca gönüllü firmalar çıkarsa biz onlara öncülük yaparız. Aynı zamanda ilçemizin ürünlerini tanıtmaya da fırsat yakalamış oluruz" diye konuştu.

Proje çerçevesinde 300 şişe zeytinyağı dağıtılacağı açıklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Kurallara Uyan Sürücüye Zeytinyağı Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement