Metin Şentürk, Media Markt'ın Doktoru Oldu - Son Dakika
Güncel

Metin Şentürk, Media Markt'ın Doktoru Oldu

Metin Şentürk, Media Markt\'ın Doktoru Oldu

Media Markt'ın yeni reklam yüzü "Dr Şen" karakteri ile yine Metin Şentürk!

13.09.2012 10:53

Avrupa'nın dev elektronik mağazalar zinciri Media Markt, yeni reklam kampanyasıyla sessizliğini bozuyor. Yeni reklam filminde Media Markt teknolojinin doktoru oluyor, reklam filminin karakteri "Dr Şen" "bakmadan alma hastalığı"na yakalanan teknoloji hastalarını tedavi ediyor. Media Markt, Türkiye pazarında 5. yılını kutlarken yeni reklam filmleri ile agresif pazarlama stratejisine devam ediyor. Elektronik ürün mağazalar zinciri Media Markt, Türkiye'deki 20 mağazası ile müşterilerine dünya markalarını en iyi hizmet kalitesi, en bol seçenek ve uygun fiyatlarla sunuyor.

Ünlü sanatçı Metin Şentürk uzun süreli sessizliğini Media Markt ile yaptığı reklam anlaşması ile bozuyor. Yine komik, görme engelli birinin bile 'gördüğü' esprisi üzerine kurgulanan reklamda Metin Şentürk 'Doktor Şen' karakteri ile sevenleri ile buluşuyor.

Yeni reklam kampanyasında Metin Şentürk bu kez doktor oluyor ve başta "bakmadan alma hastalığı"na yakalananlar olmak üzere Türkiye'yi şifalı fiyatlarla tanıştırıyor.

Reklam filmi geçinemeyen bir çift ve ne dediği anlaşılmayan bir kadın üzerine kurgulanıyor. Geçinemeyen karı koca, ekranlar önünde tartışıyor. Yüksek fiyatlar yüzünden tartışan çifte "Bakmadan Almam" sözde TV programında Doktor Şen çare oluyor ve çözüm yolu olarak çifti Media Markt'a yönlendiriyor.

Düşük fiyat garantisiyle daha ucuzunu bulan tüketiciye iki katını ödeme sözünü veren Media Markt, Tarkan Barlas yönetmenliğinde Atlantik tarafından çekilen yeni reklam filminde teknolojide en uygun fiyat iddiasını koruyor.

Media Markt yeni reklam filmiyle birlikte "Sosyal Medya"ya da giriyor

Pazarlama stratejilerinde TV, yazılı basın ve outdoor kampanyalarına ağırlık veren Media Markt, sosyal medyada da tüketicisiyle buluşuyor.

Teknoloji severler artık Media Markt'ı http://www.facebook.com/MediaMarktTurkiye adresinden takip edebilecek ve Media Markt hakkındaki görüşlerini facebook sayfası üzerinden paylaşabilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Metin Şentürk, Media Markt'ın Doktoru Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement