Meyve bahçelerinin bulunduğu dağlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı - Son Dakika
Güncel

Meyve bahçelerinin bulunduğu dağlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

Meyve bahçelerinin bulunduğu dağlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde, Ballıkaya Mahallesi'nde meyve bahçelerinin de bulunduğu dağlık alanda çıkan yangın, ekiplerin 7 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındı. Yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü ve kayısı ve ceviz bahçelerine zarar verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, 8 araç ve 4 iş makinesiyle müdahale etti. Yangın, 7 saat süren çalışma sonucunda bugün saat 06.00 sıralarında kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ederken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

15.08.2023 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MALATYA'nın Hekimhan ilçesinde, meyve bahçelerinin de bulunduğu dağlık alanda çıkan yangın, ekiplerin 7 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındı.

Ballıkaya Mahallesi'nde meyve bahçelerinin de bulunduğu dağlık alanda saat 23.00 sıralarında yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, çok sayıda kayısı ve ceviz bahçesine de zarar verdi. İhbarla bölgeye ekipler sevk edildi. 34 itfaiye erinin 8 araç ve 4 iş makinesi ile müdahale ettiği yangın, 7 saat süren çalışma ile bugün saat 06.00 sıralarında kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Meyve bahçelerinin bulunduğu dağlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement