Mezuniyet Coşkusunu Küçük Kızıyla Birlikte Yaşadı - Son Dakika
Güncel

Mezuniyet Coşkusunu Küçük Kızıyla Birlikte Yaşadı

Mezuniyet coşkusunu küçük kızıyla birlikte yaşadıTEKİRDAĞ - Namık Kemal Üniversitesinde eğitim gören 30 yaşındaki Fatma Gül Erdik, üniversite okurken dünyaya gelen bebeğiyle mezun olarak, evliliğin ve çocuk doğurmanın eğitim ve kariyer hayatına engel olmayacağını kanıtladı.

26.05.2017 14:49

Mezuniyet coşkusunu küçük kızıyla birlikte yaşadı

TEKİRDAĞ - Namık Kemal Üniversitesinde eğitim gören 30 yaşındaki Fatma Gül Erdik, üniversite okurken dünyaya gelen bebeğiyle mezun olarak, evliliğin ve çocuk doğurmanın eğitim ve kariyer hayatına engel olmayacağını kanıtladı.

Tekirdağ'da faaliyet gösteren Namık Kemal Üniversitesinin düzenlenen mezuniyet törenine eşi ve çocuğuyla birlikte katılan Fatma Gül Erdik, her gün çocuğunu kucağına alıp okula gittiğini çok zor olduğu kadar çokta güzel bir süreç olduğunu belirtti. Minik kızı Elmira ile birlikte mezuniyet coşkusunu yaşayan Fatma Gül Erdik, "Çok güzel bir duygu, ilk üniversitemdeki gibi değil çok güzel çok heyecanlı bir duygu" dedi.

"Hamileliğimi de okul döneminde yaşadım"

Hemşirelik bölümünden mezun olan "Bu benim ikinci üniversitem. Daha önce Ziraat okumuştum şimdi hemşirelikten mezun oluyorum. Zor bir süreçti ama benim için çok keyifli bir süreçti kızımla birlikte. Hamileliğimi de okul döneminde yaşadım. Çocuğumu kucağıma alıp okula gidiyordum eşimde çok destek oluyordu bana. Çok güzel bir duygu, ilk üniversitemdeki gibi değil çok güzel çok heyecanlı bir duygu. Hem kızım var yanımda daha başka çok güzel" diye konuştu.

"Hiçbir şeye engel değildir"

Fatma Gül Erdik'in eşi Can Erdik ise, "Eşim için elimden gelen her türlü desteği verdim. Hala da devam edecek. Kendisi çok başarılı ve her zaman arkasındayım. Hem çocuk hem de kariyer yapabilen bir insan. Arkadaşlarda örnek olsun yani aile hayatını hiçbir zaman engellemesinler. Hiçbir şeye engel değildir ve gayet güzel bir evliliğimiz var. Oda bana ben de ona her zaman iş hayatımızda okul hayatımızda destek olduk" ifadelerini kullandı.

Namık Kemal Üniversitesi Stadyumunda düzenlenen törende yaklaşık 5 bin 500 öğrenci kep atarak mezun oldu.

Mezuniyet Coşkusunu Küçük Kızıyla Birlikte Yaşadı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mezuniyet Coşkusunu Küçük Kızıyla Birlikte Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement