MHP'li Çalışkan'dan 'Kara Cuma' Tepkisi - Son Dakika
Güncel

MHP'li Çalışkan'dan 'Kara Cuma' Tepkisi

MHP\'li Çalışkan\'dan \'Kara Cuma\' Tepkisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Onur Çalışkan, batılı ülkelerden sonra Türkiye’de de uygulanmaya başlayan "Black Friday" yani "Kara Cuma" kampanyalarının bir an önce bitirilip yerine "Mübarek Cuma" kampanyaların yapılmasını istediklerini söyledi.

29.11.2017 10:00

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Onur Çalışkan, batılı ülkelerden sonra Türkiye'de de uygulanmaya başlayan "Black Friday" yani "Kara Cuma" kampanyalarının bir an önce bitirilip yerine "Mübarek Cuma" kampanyaların yapılmasını istediklerini söyledi.

MHP Tokat İl Başkanı Onur Çalışkan yaptığı açıklamada 'Kara Cuma' adıyla kampanya yapan bütün işletmeleri ise protesto etme kararı aldıklarını söyledi. Başkan Çalışkan, "Cuma, İslam alemi için kara değil mübarektir. Tüm dünyada etkisini gösteren 1929 yılındaki dünya ekonomik krizinin Cuma gününe denk gelmesine atıf yapan, insanları alış verişe teşvik eden indirim kampanyalarının Batılı ülkelerden sonra Türkiye'de de 'Kara Cuma' adıyla yapılması İslami hassasiyetlerimize zıt bir olgudur. Dinimizce de Cuma günleri alış veriş yapmak bereketli sayılırken böylesi bir günde en uygun kampanya ismi 'Mübarek Cuma İndirimi' olmalıdır. Tüm esnaflarımızı bu kampanya ya destek olmaya davet ediyoruz. Cuma kara değil mübarektir" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP'li Çalışkan'dan 'Kara Cuma' Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement