Milletvekili Akın'dan Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Akın'dan Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği'ne Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğini ziyaret etti.

06.03.2015 17:42

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğini ziyaret etti.

Akın, ziyarette yaptığı konuşmada, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yetiştiricilere sağladığı desteklerin usulünce alınabilmesi için gerekli şartların yerine getirilmesi gerektiğini kaydetti.

Cemal Akın, üreticilerin devlet desteklerini alması konusunda, güzel neticelere ulaştıklarını belirtti.

Birlik Başkanı İhsan Akın da tarım ve hayvancılıkla ilgili projelere desteğinden dolayı Milletvekili Akın'a, üyeleri adına teşekkür etti.

İhsan Akın, Milletvekili Akın'dan tarım ve hayvancılıkla ilgili projelere bundan sonra da destekte bulunmasını istedi.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Milletvekili Akın'dan Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement