Milletvekili Tunç Kozcağız Ve Köylerinde Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Milletvekili Tunç Kozcağız Ve Köylerinde Ziyaretlerde Bulundu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Milletvekili Tunç Kozcağız Ve Köylerinde Ziyaretlerde Bulundu
 Güncelleme: 

AK Parti Bartın Milletvekili Av.Yılmaz TUNÇ, TBMM'nin Çalışmadığı Hafta Sonlarında Memleketi Bartın'da Gerçekleştirdiği Ziyaretlere Hız Kesmeden Devam Ediyor.

Milletvekili TUNÇ, beraberinde AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup ULUPINAR, Kozcağız belediye Başkanı Mustafa KARAMAN ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Kozcağız Beldesinde ve Kozcağız'a bağlı Ecikler, Hocaoğlu, Hasanefendi ve Ustaoğlu köylerinde ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili TUNÇ ve beraberindekiler, Kozcağız Belediyesinin hizmete açtığı çocuk parkında incelemelerde bulundular, Kozcağız Parkına alınan spor ve kondisyon aletlerini inceleyen TUNÇ, Kozcağız'da esnafları ziyaret ettikten sonra, Ecikler, Hocaoğlu, Hasanefendi ve Ustaoğlu köylerine giderek burada muhtarlar ve köylülerle sohbet etti. Kıranpazarında pazarcı esnafını ziyaret eden TUNÇ, Ustaoğlu köyünde de düğün merasimine katıldı.

Kaynak: Bültenler