Minik Irmak'ın Katiline Ağırlaştırılmış Müebbet - Son Dakika
Güncel

Minik Irmak'ın Katiline Ağırlaştırılmış Müebbet

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde henüz 4 yaşındayken cinsel istismara uğrayan ve canice öldürülen Irmak Kupal’ın katiline, 51 yıl ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

08.03.2017 13:13

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde henüz 4 yaşındayken cinsel istismara uğrayan ve canice öldürülen Irmak Kupal'ın katiline, 51 yıl ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Alaşehir ilçesinde 14 Ekim 2016 tarihinde meydana gelen olayda, 4 yaşındaki Irmak Kupal, komşuları Himmet A. tarafından cinsel istismara uğramış ardından vahşice öldürülmüştü. Minik Irmak'ın katili Himmet A.'nın yargılandığı davanın son duruşması bu sabah Alaşehir Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Mahkeme, Himmet A. için 51 yıl ve ağırlaştırmış müebbet hapis cezasına hükmetti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minik Irmak'ın Katiline Ağırlaştırılmış Müebbet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement