11. Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Gölbaşı Şenliği kapsamında Atatürk Sahil Parkı'ndan başlayıp Eymir'de sona eren bisiklet şenliği düzenlendi.
Gölbaşı Belediyesi'nin düzenlediği şenliklerin üçüncü ve son gününde gerçekleştirilen yarışta bisiklet tutkunları saat 12.00'de Atatürk Sahil Parkı'nın önünden verilen startla Eymir Gölü'ne kadar pedal çevirdiler.
BAŞKAN DURUAY DA PEDAL ÇEVİRDİ
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 11. Uluslar arası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği kapsamında düzenlenen bisiklet yarışlarına büyük ilgi olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Duruay, yarışlara katılan bisikletçilere başarılar diledi. Geniş bir katılımın olduğu bisiklet yarışların da Başkan Fatih Duruay'da Eymir Gölü çıkışına kadar pedal çevirdi. Şenlik bitiminde ise Duruay, bisiklet şenliğine katılanlara madalya hediye ederek teşekkürlerini iletti.
Son Dakika › Güncel › Mogan'dan Eymir'e Bisikletçilerin Renkli Yarışı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.