Moskova'da, Türk Şirketleri ile mi Yoksa Onlarsız mı Biz Her Halükarda Planladığımız Tesisleri İnşa... - Son Dakika
Güncel

Moskova'da, Türk Şirketleri ile mi Yoksa Onlarsız mı Biz Her Halükarda Planladığımız Tesisleri İnşa...

Moskova Belediye Başkanı'nın şehir planlaması ve inşaattan so-rumlu yardımcısı Marat Husnullin, Türkiye ile durumun Mosko-va'nın inşaat sektöründe durumu kötüleştirmeyeceğini ve mal-zemelerin fiyatının da artmasına sebep olmayacağını bildirdi.

27.11.2015 10:50

Moskova Belediye Başkanı'nın şehir planlaması ve inşaattan so-rumlu yardımcısı Marat Husnullin, Türkiye ile durumun Mosko-va'nın inşaat sektöründe durumu kötüleştirmeyeceğini ve mal-zemelerin fiyatının da artmasına sebep olmayacağını bildirdi.

Husnullin yaptığı açıklamalarda, "Bizim piyasamız için küresel derecede kötüleşme olmayacak. Bazı tesislerin inşaatında ge-cikme olabilir, bazı şeyleri gözden geçirmek zorunda kalabiliriz. Ama bunda öyle korkunç bir durum söz konusu değil" dedi.

Husnullin, malzemelerin fiyatlarında pahalanma yaşanmasını beklemediğini belirterek, "Çünkü biz 2014'den itibaren 2015 yılı boyunca ithal ikamesi ile ilgilendik, geleneksel Avrupalı satıcılar-dan vazgeçtik, biz genel olarak Asya piyasasına yani Çin, Kore ve Japonya'ya yöneldik. Bu yüzden korkunç bir durum yaşan-maz. Moskova önceden de inşa edildiği gibi aynı şekilde inşa edilmeye devam edecek. Türk şirketleri ile mi yoksa onlarsız mı biz her halükarda planladığımız tesisleri inşa edeceğiz" dedi. - Moskova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Moskova'da, Türk Şirketleri ile mi Yoksa Onlarsız mı Biz Her Halükarda Planladığımız Tesisleri İnşa... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement