Motosiklet Kazasında Ölen Özgür ve Fatma'ya Motosikletli Anma - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Kazasında Ölen Özgür ve Fatma'ya Motosikletli Anma

Motosiklet Kazasında Ölen Özgür ve Fatma\'ya Motosikletli Anma

Yalova'da geçen yıl Aralık ayında motosikletleriyle geçirdikleri kazada yaşamlarını yitiren 30 yaşındaki Özgür Deniz Erdoğan ve 23 yaşındaki Fatma Karakaya için anma programı düzenlendi.

19.06.2011 16:50

Yalova'da geçen yıl Aralık ayında motosikletleriyle geçirdikleri kazada yaşamlarını yitiren 30 yaşındaki Özgür Deniz Erdoğan ve 23 yaşındaki Fatma Karakaya için anma programı düzenlendi. Erdoğan ve Karakaya'nın arkadaşı yaklaşık 120 kişi, kazanın meydana geldiği yere 'Motosikletleri Fark Edin' yazılı tabela dikti.

Bursa'dan motosikletle Yalova'ya dönerlerken Kirazlı Sanayi Bölgesi Mevkii'nde kamyonun çarpması sonucu can veren Yalova Eski Emniyet Müdür Yardımcısı Sedat Erdoğan'ın oğlu Özgür Deniz Erdoğan ile Endüstri Meslek Lisesi'nde Edebiyat öğretmenliği yapan Fatma Karakaya için anma programı yapıldı.

Özgür ve Fatma'nın arkadaşlarından oluşan 120 kişilik motosikletli, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Burada bir açıklama yapan Özgür Deniz Erdoğan'ın babası Sedat Erdoğan, "Ben yavrumu kaybettim, canım yandı. Başkalarının canı yanmasın. Motosikletliklere karşı duyarlı ve onlara karşı biraz daha saygılı olabilirsek böyle acıları belki de hiç yaşamıyor olabiliriz. Tek amacımız başka yavruların canı yanmasın ve başka anne ve babalar ağlamasın. Ben motosikletli olmanın ne demek olduğunu biliyorum ve herkesin görmesini istiyorum. Motosikletli dünyayı, insanı ve doğayı sever. Arkadaşları da bana en güzel Babalar Günü hediyesini verdiler. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra motosikletliler, Cumhuriyet Caddesi, Fatih Caddesi ve Şehit Ömer Faydalı Caddesi istikametinden Fatma Karakaya'nın ailesinin oturduğu TOKİ Konutları'na gitti. Burada Erdoğan ve Karakaya aileleri gözyaşlarına boğuldu. Fatma Karakaya'nın annesi Zehra Karakaya, acılarının hala çok taze olduğunu belirtti. Daha sonra motosikletli 120 kişilik grup, Kirazlı Sanayi Bölgesi Mevkii'ndeki kaza yerine giderek, 'Motosikletleri Fark Edin' yazılı tabelayı dikti. Burada toplu fotoğraf çektiren grup, bu kez Çiftlikköy'de Özgür Deniz Erdoğan'ın ailesini ziyaret etti. Özgür Deniz Erdoğan ve Fatma Karakaya'nın mezarı ziyaret edildikten sonra program sona erdi. - Yalova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosiklet Kazasında Ölen Özgür ve Fatma'ya Motosikletli Anma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement