Motosiklet Spor Kulübü Üyeleri, Mert Çebi İçin Anma Etkinliği Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Spor Kulübü Üyeleri, Mert Çebi İçin Anma Etkinliği Düzenledi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Detay görüntüler Kulüp Başkanı Suat Ölmez'in açıklması Mert Çebi'nin babası Mehmet Çebi'nin açıklaması Zonguldak'taki trafik kazası Zonguldak Motosiklet Spor Kulübü üyeleri, trafik kazasında hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Mert Çebi için mezarı başında anma etkinliği düzenledi Zonguldak Motosiklet Spor Kulübü üyeleri, trafik kazasında ölen 23 yaşındaki motosiklet sürücüsü Mert Çebi'yi mezarı başında andı.

21.02.2016 16:27

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Detay görüntüler

Kulüp Başkanı Suat Ölmez'in açıklması

Mert Çebi'nin babası Mehmet Çebi'nin açıklaması Zonguldak'taki trafik kazası

Zonguldak Motosiklet Spor Kulübü üyeleri, trafik kazasında hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Mert Çebi için mezarı başında anma etkinliği düzenledi

Zonguldak Motosiklet Spor Kulübü üyeleri, trafik kazasında ölen 23 yaşındaki motosiklet sürücüsü Mert Çebi'yi mezarı başında andı.

Kent merkezinde bir araya gelen motosiklet kulübü üyeleri, motosikletleriyle konvoy halinde Zonguldak Belediyesi Asri Mezarlığına hareket etti.

Çebi'nin mezarı başında toplanan kulüp üyeleri, ailesine taziye dileklerini ileterek dua etti.

Kulüp Başkanı Suat Ölmez (60), gazetecilere yaptığı açıklamada, Çebi'nin acısını yüreklerinde hissettiklerini ve her yıl mezarı başında anmaya devam edeceklerini söyledi.

Motosikletleri hiç kimsenin fark etmediğini vurgulayan Ölmez, şöyle konuştu:

"Hiçbir şekilde bize değer vermiyorlar. Oysa trafikte, vergide her şeyde onlarla beraberiz ama trafikte bizi hiç yerine sayıyorlar. Emniyet şeridinde giderken bile bizi sıkıştırarak yolumuzu kapatıyorlar. Bu tür şeylere tenezzül etmesinler. Motosikletleri kullananların kendi evlatları gibi düşünseler bu kazalar olmayacak. Trafikte biz de varız. Bunu bilsinler. Biz de can taşıyoruz. Bizi de bekleyen ailelerimiz var. 23 yaşında bir genci kaybettik. Çebi'nin sevenlerinin ne kadar acı çektiğini görüyorsunuz. Yazık, günah. Evladımızı, kardeşimizi, üyemizi kaybettik. Acı içerisindeyiz."

Mert Çebi'nin babası Mehmet Çebi de kulüp üyelerine acılarını paylaştıkları için teşekkür ederek, "Oğlumu kaybetmenin ardından benzer birkaç kaza daha oldu. O ailelerle dayanışma içerisinde olmak istiyoruz. Aynı acıları onlar da yaşıyorlar. İnşallah ülkemizde motosikletle ilgili insanlar biraz daha duyarlı olur. Bu konuda insanların dikkatini çekmek istiyoruz. Her birinin evladı bizim evladımız" dedi.

Daha sonra Çebi ailesi ve kulüp üyeleri, 23 yaşında hayatını kaybeden Mert Çebi'nin mezarı başına 23 karanfil bıraktı.

Kozlu ilçesinde geçen yıl 23 Şubat 2014'te, motosikletiyle otomobile çarparak işçi servisinin altında kalan Mert Çebi, hayatını kaybetmişti.

Motosiklet Spor Kulübü Üyeleri, Mert Çebi İçin Anma Etkinliği Düzenledi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Motosiklet Spor Kulübü Üyeleri, Mert Çebi İçin Anma Etkinliği Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement