"Musa" Susma Hakkını Kullandı - Son Dakika
Güncel

"Musa" Susma Hakkını Kullandı

İstanbul Bayrampaşa'da bulunan patlayıcılar ile ilgili tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen 'Musa' kod adlı E.Ş.'nin savcılık sorgusunda 'susma' hakkını kullandığı öğrenildi.

09.03.2012 17:54

İstanbul Bayrampaşa'da bulunan patlayıcılar ile ilgili tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen 'Musa' kod adlı E.Ş.'nin savcılık sorgusunda 'susma' hakkını kullandığı öğrenildi.

Bayrampaşa'da yapılan kazılarda ele geçirilen patlayıcılarla ilgili gözaltına alınan 'Musa' kod adlı E.Ş'nin emniyetin ardından savcılık sorgusunda da 'susma hakkını' kullandığı belirtildi.

"NEREDE EYLEM YAPACAKTIN?" DİYE SORULDU

E.Ş'ye savcılık sorgusunda "Bayrampaşa'da bulunan patlayıcıları siz mi yerleştirdiniz?", "Patlayıcıların bulunduğu yerde kazı yaptığınız tespit edildi. Burada patlayıcı olduğu bilgisini nereden aldınız?", "Söz konusu patlayıcılarla nerede ve kime yönelik eylem yapacaktınız?" soruları yöneltildiği belirtildi.

İHBAR ÜZERİNE 'MUSA'YA ULAŞILDI

Öte yandan söz konusu patlayıcıların bulunmasına kadar uzanan operasyonun bir ihbar ile başladığı öğrenildi. Emniyete gelen ihbarda, canlı bomba eylemi yapmak için gönderilen bir ekipten bahsedildi. Emniyetin, ihbar üzerine yaptığı çalışma sonucu "Musa" kod adlı E.Ş.'nin de aralarında bulunduğu bazı isimleri tespit ettiği belirtildi. E.Ş'nin teknik takibe alınması sonucunda Bayrampaşa'daki patlayıcılara ulaşıldığı ifade edildi.

(BB) - İstanbul/ Beşiktas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Musa' Susma Hakkını Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement