Müslüm Filmi, Müslüm Gürses'in Ölüm Yıldönümü Vesilesiyle Yeniden Vizyona Girecek - Son Dakika
Güncel

Müslüm Filmi, Müslüm Gürses'in Ölüm Yıldönümü Vesilesiyle Yeniden Vizyona Girecek

Gösterime girdiği günden itibaren büyük ilgi gören ve yaklaşık 6,5 milyon kişi tarafından izlenen "Müslüm" filmi, sanatçının ölüm yıldönümü vesilesiyle yeniden vizyona girecek.

27.02.2019 15:54  Güncelleme: 16:28

2013 yılında hayatını kaybeden Müslüm Gürses'in hayat hikayesinin anlatıldığı ve gösterime girdiği günden itibaren büyük ilgi gören ve yaklaşık 6,5 milyon kişi tarafından izlenen "Müslüm" filmi, yeniden vizyona girecek.

ÖLÜM YILDÖNÜMÜ VESİLESİYLE TEKRAR GÖSTERİME GİRECEK

Arabesk müziğin efsanevi ismi Müslüm Gürses'in acılarla dolu hayatını konu alan "Müslüm" filmi sinemaseverlerle bir kez daha buluşuyor. Müslüm Gürses'in 6. ölüm yıldönümü vesilesiyle tekrar gösterime giren film, kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için 1 Mart itibarıyla, yeniden gösterime özel bilet fiyatıyla, 9 TL'den izleyicileriyle buluşacak.

Müslüm Filmi, Müslüm Gürses'in Ölüm Yıldönümü Vesilesiyle Yeniden Vizyona Girecek

BİLİNMEYEN YÖNLERİ ELE ALINIYOR

Filmde, Gürses'in Şanlıurfa'daki çocukluğundan başlayıp Adana'da keşfedilmesine ve İstanbul'da yıldızlaşmasına kadar pek çok bilinmeyen yönü ele alınıyor. Can Ulkay ile "Ketche" ismiyle tanınan Hakan Kırvavaç'ın yönetmenliğini yaptığı "Müslüm"ün yapımcılığını ise Mustafa Uslu üstlendi.

Müslüm Filmi, Müslüm Gürses'in Ölüm Yıldönümü Vesilesiyle Yeniden Vizyona Girecek

BAŞROLDE USTA İSİMLER YER ALDI

Filmde, Gürses'i Timuçin Esen, çocukluğunu Şahin Kendirci canlandırırken Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Turgut Tuncalp ve Caner Kurtaran da rol alıyor.

Müslüm Filmi, Müslüm Gürses\'in Ölüm Yıldönümü Vesilesiyle Yeniden Vizyona Girecek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Müslüm Filmi, Müslüm Gürses'in Ölüm Yıldönümü Vesilesiyle Yeniden Vizyona Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • X: Muhterem nine asıl şimdi çıldıracak. 0 6 Yanıtla
  • ahmet: film dediğin 1 kere yayınlanır 4 2 Yanıtla
  • Ender: Yakında Bunlar muhterem nuru delirtip öldürür onun filmini çekerler. 5 0 Yanıtla
  • X: Bir zamanlar arabeske kıro müziği diyen ve lahmacun yemekten utananlar şimdi yine lahmacun yiyip sinema önlerinde kuyruk olacaklar.....sözüm halka değil o elit denilen artist sanatçı denilen tabakayadır ....yoksaki halk hiçbirzaman ne arabeskten ne lahmacundan utanmadı......ama topçu popçu kesimi ve kendisine sözümona aydın diyenler utanıyorlardı bunuda herkes biliyor. 4 0 Yanıtla
  • Memleketim: Türk halki keriz nasil olsa. Bu sanatci nüsbettelerine bir kurus katkim olmaz. Aptal degilim. 1 3 Yanıtla
  • Agop dumluyan: Keşke mezarın adanada OLSAYDI Müslüm Baba. Kafayı çeker gider başında ağlardım senin. Büyüksün BABA... 3 1 Yanıtla

Advertisement