Eskişehir'de Müzikol Cinayeti Sanıklarına Müebbet Hapis İstemi - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Müzikol Cinayeti Sanıklarına Müebbet Hapis İstemi

Eskişehir\'de Müzikol Cinayeti Sanıklarına Müebbet Hapis İstemi

Eskişehir Sivrihisar'da bulunan müzikholde çıkan kavgada bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına neden olan 2 şüpheli hakkında müebbet hapis cezası istendi.

11.09.2014 16:28  Güncelleme: 16:46

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde bulunan müzikholde çıkan kavgada bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına neden olan 2 şüpheli hakkında müebbet hapis cezası istendi.

3 Eylül 2013 tarihinde Sivrihisar ilçesi yakınlarında yeni faaliyete geçtiği öğrenilen müzikholde çıkan kavgada Ahmet Koçak isimli müşteri av tüfeği ile vurularak öldürülmüş, arkadaşı Özgür D. ise yaralanmıştı. Olaydan sonra işletme ortaklarından H.Ş. ile iş yerinin güvenlik görevlisi C.T. ile garson C.T. olay yerinden kaçmışlardı. Eskişehir'de yakalanan sanıklar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdi.

Sanıkların yargılanmasına 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada tutuklu sanıklar H.Ş. ile C.T. hazır bulundu. Duruşmada konuşan iki sanık da suçlamaları kabul etmedi. Duruşmada mütalaa veren savcı, iki sanığın müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmalarını istedi. Mahkeme heyeti, kararın açıklanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Müzikol Cinayeti Sanıklarına Müebbet Hapis İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement