Narıncalısüleyman Mahallesi'ne, 20 Bin 242 Metrekare Kilit Parke Taşı - Son Dakika
Güncel

Narıncalısüleyman Mahallesi'ne, 20 Bin 242 Metrekare Kilit Parke Taşı

Narıncalısüleyman Mahallesi\'ne, 20 Bin 242 Metrekare Kilit Parke Taşı

Kula Belediyesi, 5 Milyonluk yatırımla 20 Kırsal Mahalle'ye kilit parke taşı hizmeti projesi kapsamında Narıncalısüleyman Mahallesi'ne 20 bin 242 metrekare kilit parke taşı döşeyecek.

04.10.2018 14:51  Güncelleme: 14:52

Kula Belediyesi, köyden kente dönen kırsal mahallelerde kilit parke taş döşeme çalışmalarına devam ediyor. 5 Milyonluk yatırımla 20 Kırsal Mahalle'ye kilit parke taşı döşeyecek olan Kula Belediyesi, Narıncalıpıtrak, Körez, Balıbey, İbrahimağa, Hamidiye ve Börtlüce Mahallelerinde başlattığı kilit parke taş döşeme hizmetinden Narıncalısüleyman Mahallesi de yararlanacak. Proje kapsamında toplamda 20 bin 242 metrekare kilit parke taşı döşenecek olan Narıncalısüleyman Mahallesi'nde Kula Belediye Meclis Üyesi İlyas Macun ve Mahalle muhtarı Mustafa Aytan eşliğinde incelemelerde bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve şikayetlerini dinledi.

Narıncalısüyleyman Muhtarı Mustafa Aytan; " Kula Belediyesi'nden ilk olarak tarla yollarımızın açılması yönünde talepte bulunduk. Sağolsun Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun, talebimize hemen karşılık verdi ve bu yaz tarlalarımıza sıkıntısız bir şekilde gönül rahatlığı ile gidip geldik. Şimdi de Narıncalısüleyman mahallemizin mahalle içindeki yolları ele alındı. İnşallah tamamlandığında ulaşımdan yana sıkıntımız kalmayacak. Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun'dan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun" dedi.

Başkan Tosun; "20 Mahallemiz Daha Ulaşımda Rahata Kavuşacak"

Narıncalısüleyman Mahallesi sakinlerinin uzun zamandan beri bekledikleri hizmete kavuşacaklarını ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "5 Milyonluk yatırımla 20 Kırsal Mahalle'ye kilit parke taş döşe çalışması yapıyoruz. Narıncalıpıtrak, Körez, Balıbey, İbrahimağa, Hamidiye ve Börtlüce Mahallerinde başlattığımız çalışmalara Narıncalısüleyman Mahallesi'ni de ekledik. Mahallemizde kilit parke taş döşenecek yerleri inceledik ve vatandaşlarımızın çektikleri sıkıntıları gördük. İnşallah kısa zaman içerisinde rahata kavuşacaklar. Kula'nın 60 mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntısını biliyoruz ve elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Narıncalısüleyman Mahallesi'ne, 20 Bin 242 Metrekare Kilit Parke Taşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement