Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

19 Mayıs Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü yapılacak olan Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali'nin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Festivalin sorunsuz tamamlanması, alınacak önlemler, yarışmalar ve etkinliklerle ilgili bilgi paylaşımı yapıldı. Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, festivalin 3 gün boyunca doğayla iç içe bir ortamda çadır kurma imkanı ve birçok etkinliği izleme imkanı sağlayacağını belirtti ve herkesi festivale davet etti.

03.08.2023 10:36

19 Mayıs Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü yapılacak olan Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali'nin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

19 Mayıs Belediyesi tarafından 1-3 Eylül tarihlerinde yapılacak olan festivalin sorunsuz tamamlanması, alınacak önlemler, yarışmalar ve etkinliklerle ilgili bilgi paylaşımı yapıldı.

Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, üç gün sürecek doğa festivali ile ilgili "Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivalimizin bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Çok güzel etkinliklerimiz ve yarışmalarımız olacak. 1200 rakım da doğayla iç içe bir ortamda 3 gün boyunca çadır kurma imkanı ve bir çok etkinliği izleme imkanı sağlıyoruz. Herkesi festivalimize davet ediyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement