Necati Şaşmaz'ın Yapımcısı Olduğu Nöbet 7/24 Dizisinin Konusu Ve Oyuncu Kadrosu Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Necati Şaşmaz'ın Yapımcısı Olduğu Nöbet 7/24 Dizisinin Konusu Ve Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

Necati Şaşmaz\'ın Yapımcısı Olduğu Nöbet 7/24 Dizisinin Konusu Ve Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakteri ile özdeşleşen ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, yeni bir diziyle ekranlara dönüyor. Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği Nöbet 7/24 dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu.

28.11.2018 10:29  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ocak ayında ekranlara gelmesi beklenen Necati Şaşmaz'ın yapımcısı olduğu "Nöbet 7/24" dizisinin oyuncu kadrosu açıklandı.

NÖBET 7/24 DİZİSİNİN KADROSU

Nöbet dizisnin oyuncu kadrosu ise şu şekilde: Saygın Soysal, Tuncay Beyazıt, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık, Yurdaer Okur, Kaan Sevi ve İbrahim Kendirci gibi güçlü oyuncular Nöbet dizisinde yer alacak. Show TV'de yayınlanacak dizide, Kurtlar Vadisi'nde de kamera karşısına geçen Cahit Kayaoğlu ile Ertuğrul Şakar da yer alıyor. Antalya'da yaşayan oyuncuların da rol alacağı dizide Cahit Kayaoğlu "Jandarma Yüzbaşı Murat Soylu"ya, Ertuğrul Şakar ise "Jandarma Üstçavuş Vedat Leblebici"yi canlandıracak.

Necati Şaşmaz'ın Yapımcısı Olduğu Nöbet 7/24 Dizisinin Konusu Ve Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

NÖBET 7/24 İÇİN YENİ BİR KASABA İNŞA EDİLDİ

Necati Şaşmaz'ın Show TV ekranlarında yayınlanacağını duyurduğu dizinin çekimleri için Antalya bölgesinde kasaba inşa edildi. Pana Film imzasıyla yayın hayatına başlangıç yapacak Necati Şaşmaz'ın yapımcılığındaki Nöbet 7/24 dizisinin Ocak ayında ekranlarda olacak.

Son Dakika Güncel Necati Şaşmaz'ın Yapımcısı Olduğu Nöbet 7/24 Dizisinin Konusu Ve Oyuncu Kadrosu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement