Nemrut Dağı'na Çıkmak İsteyen Turistlere Kar ve Tipi Engeli - Son Dakika
Güncel

Nemrut Dağı'na Çıkmak İsteyen Turistlere Kar ve Tipi Engeli

Nemrut Dağı'na çıkmak isteyen turistlere kar ve tipi engeliADIYAMAN'ın Kahta ilçesinde bulunan Nemrut Dağı'na çıkmak isteyen turistler kar ve tipi engeline takıldı.

15.11.2018 10:46

Nemrut Dağı'na çıkmak isteyen turistlere kar ve tipi engeli

ADIYAMAN'ın Kahta ilçesinde bulunan Nemrut Dağı'na çıkmak isteyen turistler kar ve tipi engeline takıldı.

Dünyanın 8'inci harikası olarak kabul edilen Nemrut Dağı'na çıkmak isteyen turistler kar ve tipi nedeniyle geri dönmek zorunda kaldılar. Dünya kültür mirası listesinde olan 2 bin 206 metre yükseklikteki Nemrut Dağı'na araçlar ile çıkmak isteyen turistler, kar ve tipi nedeniyle bu isteklerini gerçekleştiremedi.

Nemrut Dağı\'na Çıkmak İsteyen Turistlere Kar ve Tipi Engeli
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nemrut Dağı'na Çıkmak İsteyen Turistlere Kar ve Tipi Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement