Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde Klinik Eğitimi Veren Anabilim Dalları Arttı - Son Dakika
Güncel

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde Klinik Eğitimi Veren Anabilim Dalları Arttı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi\'nde Klinik Eğitimi Veren Anabilim Dalları Arttı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, klinik eğitimi verecek anabilim dalı sayısını 6'ya çıkardı. Üniversite hastanesine ortopedi ve travmatoloji, kardiyoloji ve anesteziyoloji ile reanimasyon bölümleri de eklendi. Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, tıp fakültesinde klinik eğitiminin verildiği anabilim dalı sayısının artacağını ve diğer ana bilim dallarının kadrosunun da genişleyeceğini belirtti.

21.03.2024 13:23  Güncelleme: 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde klinik eğitimi verecek anabilim dalı sayısı 6'ya çıktı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, üniversite hastanesinde klinik eğitimi verecek anabilim dalları arasına ortopedi ve travmatoloji, kardiyoloji ve anasteziyoloji ile reanimasyon bölümleri eklendi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, üniversitenin tıp fakültesinde 3 anabilim dalında daha klinik eğitiminin verilmeye başlanacağını, böylece klinik eğitimi veren anabilim dalı sayısının 6'ya yükseldiğini belirtti.

Diğer ana bilim dallarının kadrosunun da genişleyeceğini aktaran Uslu, "Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi gelişmeye devam edecek. Bu sayıyı daha da artırma gayretinde olacağız, bu konuda hastanemize elimizden gelen desteği vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde Klinik Eğitimi Veren Anabilim Dalları Arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement