Nihat Doğan'dan Tarkan'a Ağır Hakaret - Son Dakika
Güncel

Nihat Doğan'dan Tarkan'a Ağır Hakaret

Özgecan cinayeti ile ilgili attığı tweet ile eleştirilen Nihat Doğan bu sefer de Tarkan'a çattı. Doğan, bir takipçisininin tweeti üzerine Tarkan'a top dedi.

16.02.2015 14:59  Güncelleme: 15:05

Son günlerde Özgecan cinayeti ile ilgili attığı tweet ile eleştirilen ve birçok kurum ve kişiyle bu yüzden yolları ayrılan Nihat Doğan bu sefer de Tarkan'a çattı. Doğan'ın 3 gün önce attığı bir tweet'te mega star Tarkan'a top dediği ortaya çıktı.

AĞIR HAKARET

Doğan, bir takipçisinin "Mesela bir Tarkan hayranı Nihat Doğanı asla sevmez, nedenini de kendisi iyi bilir" tweeti üzerine Nihat Doğan da "Bi topu seven benim gibi bir delikanlıyı asla sevmez" karşılığını verdi.


Nihat Doğan\'dan Tarkan\'a Ağır Hakaret
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Nihat Doğan'dan Tarkan'a Ağır Hakaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • İsmail Can: Nihat Doğan da kim cahilin teki bu adı ilk ve son defa ağzıma alıyorum insan müsveddesi . pislik 10 4 Yanıtla
  • Erkut: Ben ikinizi de sevmiyorum, dinlemiyorum ama Tarkan daha seviyeli ve seven kitlesi oldukça kalabalık birisi. Google da adını yazdığında şarkılarından çok sansasyon, kavga olduğunu görüyorum, Tarkan yazdığımda ise müzik görüyorum. Hepsini geçtim, isterse az seveni olan yerel bir sanatçı ol, önce seviyeli, başkalarına saygılı, kibirli davranmayan, kavga etmeyen, işini yapan insan ol, o vakit dinlemesek de saygımız olur sana! 11 0 Yanıtla
  • mahmut: tarkan bir karincayi incitmeyecek kadar buyuk bir dunya stari, sen daha konusmasini bilmiyursun. 9 1 Yanıtla

Advertisement