Nokia 15 Bin Çalışanını İşten Çıkarmaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Nokia 15 Bin Çalışanını İşten Çıkarmaya Hazırlanıyor

Amerikan Alcatel-Lucent'i satın almasının ardından Nisan ayında açıkladığı programında işletme maliyetlerini 2018 yılına kadar 900 milyon Euro dolayında azaltmayı amaçladığını açıklamıştı.

25.05.2016 09:53

Amerikan Alcatel-Lucent'i satın almasının ardından Nisan ayında açıkladığı programında işletme maliyetlerini 2018 yılına kadar 900 milyon Euro dolayında azaltmayı amaçladığını açıklamıştı. Ancak tasarruf programında istihdamın ne kadar azaltılacağı belirtilmemişti.

Nokia'nın Finlandiya'nın Uleåberg kentindeki tesislerinin sendika temsilcisi Risto Lehtihlati yaptığı açıklamada " Henüz açıklanan bir resmi rakamı duymuş değiliz. Ancak sendikal kaynaklardan aldığımız bilgiye göre bu rakamın 10 ile 15 bin dolayında olacağını tahmin ediyoruz." dedi. - Helsinki

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nokia 15 Bin Çalışanını İşten Çıkarmaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement