Novada Ataşehir AVM'de Okula Dönüş Heyecanı Yaşanıyor - Son Dakika
Güncel

Novada Ataşehir AVM'de Okula Dönüş Heyecanı Yaşanıyor

Novada Ataşehir AVM\'de Okula Dönüş Heyecanı Yaşanıyor

İstanbul Anadolu yakasının gözde konut projelerinin bulunduğu Ataşehir bölgesinde hizmet veren Novada Ataşehir Alışveriş Merkezi, çocukların okula dönüş heyecanına renkli etkinliklerle ortak oluyor.

03.09.2013 14:54

1- 15 Eylül tarihleri arasında Doğa Koleji, Okyanus Koleji, Tekden Eğitim Kurumları, Boğaziçi Bilim Koleji, Büyüyen Çocuk Anaokulu, Ekol Anaokulu, Sevgi Yumağı Anaokulları ve Okan Koleji işbirliği ile düzenlenecek müzik dinletileri, sihirbazlık, palyaço gösterileri, sosis balon etkinlikleri çocuklara eğlenceli ve keyifli saatler yaşatacak.

10.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında çocukların zihinsel ve el becerilerinin gelişmesine yardımcı olacak kukla yapım atölyesi, kağıt katlama atölyesi, ahşap boyama, seramik boyama atölyesi, satranç, hafıza geliştirme teknikleri gibi atölye çalışmaları da düzenlenecek.

Çocukların sevgilisi Garfield Novada Ataşehir AVM'de

Novada Ataşehir AVM'de düzenlenecek okula dönüş etkinliklerine katılan çocuklar, 7-8-14-15 Eylül tarihlerinde 12:00-18:00 saatleri arasında sevimli kedi Garfield ile buluşacak. Garfield film müzikleri eşliğinde dans gösterileriyle eğlenecek çocuklar, sevilen karaktere Garfield kitaplarını da imzalatacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Novada Ataşehir AVM'de Okula Dönüş Heyecanı Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement