Nürnberg Oyuncak Fuarı'nda 35 Türk Firması Ziyaretçilerini Ağırlıyor - Son Dakika
Güncel

Nürnberg Oyuncak Fuarı'nda 35 Türk Firması Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Nürnberg Oyuncak Fuarı\'nda 35 Türk Firması Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Taner Tüzün / Nürnberg, 1 Şubat ( DHA) Dünyanın bir numaralı Uluslararası Nürnberg Oyuncak Fuarı (Spielwarenmasse 2017) önceki akşam, Bavyera İçişleri Bakanı Joachim Hermann ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

01.02.2017 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taner Tüzün/ Nürnberg, 1 Şubat ( DHA) Dünyanın bir numaralı Uluslararası Nürnberg Oyuncak Fuarı (Spielwarenmasse 2017) önceki akşam, Bavyera İçişleri Bakanı Joachim Hermann ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ulrich Maly'nin katılımı ile yapılan resmi töreninin ardından bugün kapılarını ziyaretçilere açtı. Açılış töreninde Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül de hazır bulundu.

6 ŞUBAT'A KADAR AÇIK KALACAK

Göz kamaştıran oyuncaklar arasında bebekler, pelüş hayvanlar, tahta oyuncaklar, model trenler, maketler ile tabi ki en son teknik oyuncaklar, robotlar ile faşing kıyafetleri,süsleme kağıtları ve çeşitli aksesuarlar yer aldı.

35 TÜRK FİRMASI

120 Ülkeden 75 bin ziyaretçinin uğrak yeri olan fuarda da bu yıl, ilk kez 35 Türk firması yer aldı.

Bunlardan 18 yıldır fuara katılan Pilsan firması sahibi Oğuzcan Çetinalp, durumdan memnun olduklarını söyledi. Ottonya Firmasından Selcen Armağan ise, fuara ilk kez katıldıklarını dillendirerek, seramik ve tekstil üretimi yaptıkların ve ürün geliştirme çalışmaları üzerinde durdukların söyledi. Oyder Türk Oyuncakçılar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Neco oyuncakları sahibi Yakup Kireçci 'de,Türkiye'de oyuncak sektörünün gelişme kaydettiğini, gelecek yıl katılım sayısın 40'a yükseleceğini söyledi.

TÜRK EKONOMİSİNE FAYDA SAĞLIYOR

Firmaları tek tek ziyaret eden Başkonsolos Yavuz Kül, oyuncak sektörünün Türk ekonomisine büyük faydalar sağladığını belirterek, onlara her türlü desteği verdiklerini vurguladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------

Açılış

Genel görüntü

Türk firmaları

Pilsan'dan Oğuzcan Çetinalp DHA' ya konuşuyor

Firmalar

Otttonya firmasından Selcen Armağan DHA 'ya konuşuyor

Genel görüntü

Başkonsolos Yavuz Kül DHA 'ya konuşuyor

Neco firmasından Yakup Kireçci DHA' ya konuşuyor

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nürnberg Oyuncak Fuarı'nda 35 Türk Firması Ziyaretçilerini Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement