Ocean's Eleven Filmi - Son Dakika
Güncel

Ocean's Eleven Filmi

Ocean\'s Eleven Filmi

Ocean's Eleven filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Ocean's Eleven filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 11:00

Profesyonel bir soyguncu olan Danny Ocean (George Clooney) tam bir aksiyon adamıdır. Hapishaneden şartlı salıverilmesine henüz 24 saat kalmışken bile, bir sonraki soygun planının son rütuşlarını yapmaktadır. Vazgeçemediği 3 kuralı uygulayarak yapacaktır soygununu; kimseye zarar verme, haketmeyen kimseden çalma ve oyunu kaybedecek hiçbir şeyin yokmuş gibi oyna.

Danny dünyada görülmemiş incelikle hazırlanmış kumarhane soygununun organizasyonluğunu yapacaktır. Bir geceyarısı, Danny ve özenle şeçilmiş işlerinde muhteşem 11 adamı Terry Benedict'in (Andy Garcia) Los Angeles'ta sahip olduğu 3 kumarhaneden toplam 150 milyon USD çalacaklardır. Danny'nin eski karısı Tess (Julia Roberts) ile çıkmaya başlayan Terry, kuşkusuz daha fazlasını da haketmiştir O'na göre.

Şimdi Danny istediği parayı ele geçirmek için hem hayatını hem de Tess ile tekrar barışma şansını riske atmaktadır. Yine de herşey Danny'nin ince elenen planına uygun gelişirse, iki arzusu arasında seçim yapması da gerekmeyecektir.

Yönetmen: Steven Soderbergh

Senaryo: Charles Lederer, Jack Golden Russell, George Clayton Johnson

Oyuncular: Andy Garcia, Matt Damon, Julia Roberts, Brad Pitt, George Clooney

Filmin Türü: Komedi, Polisiye

Orijinal Adı: Ocean's Eleven

Yapımcı Firma: Warner Bros

Yapım Yılı: 2001

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce/İtalyanca/Japonca

Filmin Süresi: 116 dk.

Resmi Sitesi: http://movies.warnerbros.com/oceanseleven

Vizyon Tarihi: 15.02.2002

Son Dakika Güncel Ocean's Eleven Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement