Fethullah Adındaki Oğlunun İsim Değişikliği Masraflarını Vali Karşılayacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fethullah Adındaki Oğlunun İsim Değişikliği Masraflarını Vali Karşılayacak

Fethullah Adındaki Oğlunun İsim Değişikliği Masraflarını Vali Karşılayacak
12.01.2017 15:20  Güncelleme: 16:46

Fethullah adındaki oğlunun ismini değiştirmek isteyen Çorumlu anne yardım istedi. Çorum Valisi Necmeddin Kılıç ise mahkeme masraflarını karşılamayı kabul etti.

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç'ın, katıldığı mahalle toplantısında bir mahalle sakini, "Vali bey oğlumun ismi Fethullah. Bu ismiyle çok sıkıntımız var. Kimse işe almıyor. İsmini değiştirmek için mahkeme masraflarını karşılayamıyoruz" dedi. Vali Kılıç da mahkeme masraflarının karşılanması konusunda yardımcı olacaklarını söyledi.

"OĞLUMUN İSMİ BAŞIMIZA DERT OLDU"

Oğlunun ismi yüzünden iş bulamadıklarını dile getiren anne Meral Özkara, "Oğlumun ismi Fethullah, Bu ismiyle çok sıkıntımız var. Kimse işe almıyor. İşten de attılar. Biz de bundan çok rahatsızız. İsmini değiştirmek için mahkeme masraflarını karşılayamıyoruz" dedi.

Fethullah Adındaki Oğlunun İsim Değişikliği Masraflarını Vali Karşılayacak

VALİ MAHKEME MASRAFLARINI KARŞILAYACAK

Vali Necmeddin Kılıç da, Meral Özkara'nın oğlu Fethullah Özkara'nın isminin değiştirilmesi için mahkeme masraflarının ödenmesi konusunda yardımcı olacaklarını ifade etti.

Fethullah Adındaki Oğlunun İsim Değişikliği Masraflarını Vali Karşılayacak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethullah Adındaki Oğlunun İsim Değişikliği Masraflarını Vali Karşılayacak - Son Dakika


Advertisement