Öğretmenlerden Öğrencilere 'Gangnam Style'li Mezuniyet Klibi - Son Dakika
Güncel

Öğretmenlerden Öğrencilere 'Gangnam Style'li Mezuniyet Klibi

Öğretmenlerden Öğrencilere \'Gangnam Style\'li Mezuniyet Klibi

Yalova Anadolu Lisesi yönetici ve öğretmenleri, bu yıl mezun olan öğrencileri için sürpriz bir video klip hazırlayarak sosyal paylaşım sitelerine yükledi.

14.06.2013 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Anadolu Lisesi yönetici ve öğretmenleri, bu yıl mezun olan öğrencileri için sürpriz bir video klip hazırlayarak sosyal paylaşım sitelerine yükledi. Klipte, gangnam style müziği eşliğinde dans eden öğretmenlerin öğrencilerin okuldan ayrılışını kutlamaları yer aldı.

Yalova Anadolu Lisesi yöneticileri ve öğretmenleri, 2012-2013 yılında okullarından mezun olan öğrenciler için video klip hazırladı. Klipte idareci ve öğretmenler, gangnam style, müziği ile öğrencilerin okuldan ayrılışını kutladı. Yalova Anadolu Lisesi Müdürü Rıdvan Acar'ın öğrencilere, "Sevgili 12'nci sınıflar, Yalova Lisesi'nin 45'inci mezunları, mezun oldunuz diye üzüldüğümüzü sanmayın" sözleri ile başlayan klip; müdür, idareciler, öğretmenler ve memurların gangnam style müziği eşliğinde dans etmesiyle devam ediyor.

Müdür Acar, yaptığı açıklamada, 4 yıldır okullarında eğitim gören öğrencilere sürpriz yapmak için böyle bir klip hazırladıklarını belirterek, "Videoyu mezun öğrencilere hediye ettik. Bizim AB projesi kapsamında İsveç'te proje ortağı bir okulumuz var. Bu okulda mezuniyette okul müdürü hemşire kıyafetiyle törene çıkmıştı. Biz de bunun üzerine eğlenceli ne yapabiliriz diye düşündük. Bu videoyu hazırlamaya karar verdik ve sosyal paylaşım sitesine yükledik" diye konuştu. - Yalova/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öğretmenlerden Öğrencilere 'Gangnam Style'li Mezuniyet Klibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement