Öğretmenlerin Gezisi Faciayla Bitti - Son Dakika
Güncel

Öğretmenlerin Gezisi Faciayla Bitti

Öğretmenlerin Gezisi Faciayla Bitti

Yahyalı İlçesi yakınlarındaki Çamlıca 3 HES santrali baraj gölünde meydana gelen kazada 8 kişinin öldüğü 24 kişinin yaralandığı netleşti.

01.05.2013 22:39  Güncelleme: 09:19

Yahyalı İlçesi yakınlarındaki Zamantı Irmağı üzerinde kurulu Çamlıca 3 HES santrali baraj gölünde meydana gelen kazada 8 kişinin öldüğü 24 kişinin yaralandığı, göle uçan Karacaşar Belediyesine ait 50 NC 057 plakalı midibüste 32 kişinin olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine, göldeki arama çalışmaları sona erdi. Jandarma Genel Komutanlığına ait JAK, Adana Emniyet Müdürlüğüne ait dalgıç polislerden oluşan ekip ile Kayseri UMKE ve AKUT ekipleri çalışmaları saat 18.30 itibarıyla tamamladı. Böylece kazasın acı bilonçosu 8 ölü 24 yaralı olarak kesinleşti.

FREN ARIZASI NEDEN KAYNAKLANDI?

Bu arada Karacaşar Belediyesi'ne ait midibüsü kullanan sürücü Faruk Başavcı, frenlerin boşaldığını ileri sürdü. Ancak, jandarma tarafından olayla ilgili teknik araştırma yapılırken, balataların sık virajlı ve inişli çıkışlı yolda şişmiş olabileceği veya aracın aşırı süratli olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor.

ÖLEN 8 KİŞİNİN KİMLİKLERİ

Kazada ölenlerin Münife Koçak, Hüsnü Selim Koçak, Sümeyra Bozkurt, Handan Aydın, Eren Bozkurt, Vedat Ali Gür, Serpil Bozkurt ve Sedat Selvi oldukları yapılan otopsi sonucu netleşti.

24 YARALININ KİMLİKLERİ

Göle uçan midibüsteki yaralıların Hatice, Mehmet, Levent Selvi, Nail, Fatma ve Beyza Yalçın; Emirhan ve Semra Gür; Faruk Başavcı, Sibel Şahin, Gamze Arıkan, İbrahim Aksoy, Ömer Arslan, Zeynep Taşdemir, Sefa Koçak, Dürdane ve Mehmet Obruk; Zeynep ve Ecrin Doruk; Selçuk Belge, Ayşe Aksoy, Çağlar ve Aydan Aydın Arısoy ile Beyza Koçak olduğu belirlendi. Yaralıların Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe, Yahyalı ve Develi Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındığı bildirildi.

KAYSERİ,(DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öğretmenlerin Gezisi Faciayla Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement