Öğretmenlerle Sohbet 12 Mayıs'ta - Son Dakika
Güncel

Öğretmenlerle Sohbet 12 Mayıs'ta

Öğretmenlerle Sohbet 12 Mayıs\'ta

Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), 2008'den bugüne kadar eğitim programıyla eğitimcilerin mesleki gelişimine destek olmanın yanı sıra düzenlediği seminerlerle kişisel gelişimlerine de katkı sağlamayı hedefliyor.

04.05.2016 15:06

Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), 2008'den bugüne kadar eğitim programıyla eğitimcilerin mesleki gelişimine destek olmanın yanı sıra düzenlediği seminerlerle kişisel gelişimlerine de katkı sağlamayı hedefliyor. Bu kapsamdaki çalışmalarına yenisini ekleyen Öğretmen Akademisi Vakfı, mayıs itibarıyla 'ÖRAV Sohbetleri' başlıklı bir etkinlik serisini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Etkinliğin ilk konuşmacısı ise öğrenci ve velileriyle omuz omuza verip sınıfını baştan yaratan öğretmen Ahmet Naç olacak.

'ÖRAV Sohbetleri' etkinliği ile katılımcı öğretmenleri, farklı sektörlerden gelen meslekleri, hobileri, tutku ve azimleriyle kendilerini bulundukları yerden ileriye taşımayı başarmış kişilerle buluşturmayı amaçlayan Öğretmen Akademisi Vakfı, eğitim atölyeleri dışında da öğretmenlerin hayatını zenginleştirmeye gayret ediyor. Bu sohbetlerle katılımcı öğretmenlerin farklı vizyonlarla tanışmasına, etkinlik sonunda kendi hayatlarına ilham verecek, onları motive edecek kazanımlarla ayrılmalarına ortam sağlanması amaçlanıyor.

Her ay bir konuşmacının ağırlanacağı 'ÖRAV Sohbetleri' etkinliğine tüm öğretmen ve eğitim yöneticileri ücretsiz olarak katılabiliyor. Ahmet Naç'ın konuşmacı olarak katılacağı ilk etkinlik, 12 Mayıs'ta  SALT Galata'da düzenlenecek.

Etkinliğin önümüzdeki dönem konuşmacıları ise Hürriyet Gazetesi Eğitim Müdürü Nuran Çakmakçı, 'Geveze' adıyla tanınan radyo program sunucusu, müzisyen Jozi Zalma, reklamcı, pazarlama iletişim uzmanı ve akademisyen Levent Erden, doktor ve sinema oyuncusu Ercan Kesal olacak.

Kontenjan sınırı bulunan etkinliğe katılmak isteyen eğitimciler, 'orav@orav.org.tr' adresine e-posta göndererek kayıt işlemlerini yapabiliyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Öğretmenlerle Sohbet 12 Mayıs'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement