Okul Birincisi Duygu Çevik Altı Yılda İki Fakülte Bitirdi - Son Dakika
Güncel

Okul Birincisi Duygu Çevik Altı Yılda İki Fakülte Bitirdi

Okul Birincisi Duygu Çevik Altı Yılda İki Fakülte Bitirdi

Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü öğrencisi Duygu Çevik 2012-2013 akademik yılında en yüksek not ortalamasına sahip olarak üniversitemiz birincisi oldu.

22.06.2013 16:45

Duygu Çevik 3,87 not ortalamasıyla Coğrafya Bölümü'nden üç yılda mezun oldu.

Duygu Çevik Uşak Üniversitesi'ne 2010 yılında girdiğini ve 3.87 not ortalamasıyla fakülteyi üç yılda bitirdiğini belirtti. 2002 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nü de üç yılda bitirmeyi başardığını, toplam altı yılda iki fakülteyi bitirdiğini söyleyen Çevik " Öğrenciler istedikleri takdirde lisans eğitimlerini daha kısa sürede tamamlayabilir. Planlı bir çalışma ile her şey mümkün. Eğitim hayatım boyunca en büyük desteği eşimden gördüm. Bundan sonra yüksek lisans yapmayı düşünüyorum" dedi. Uşak Üniversitesinde okumanın bir çok avantajını gördüğünü söyleyen Çevik bölüm hocalarının öğrencilerine her türlü fedakarlığı sağlayarak öğrencilerin alanlarına hakim, donanımlı, özgüven ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmeleri için yoğun mesai harcadıklarını vurgulayarak hocalarına teşekkür etti. Çevik üniversite sınavına yeni giren öğrencilere de başarılar dileyerek özelikle üniversite sınavına giren öğrencilerin Uşak Üniversitesini tercih etmeleri halinde birçok avantaj sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Sait Çelik, Duygu Çevik'i makamında kabul ederek onur belgesi verdi. Duygu Çevik'in üniversite sınavında ilk 1300 kişi arasına girerek Uşak Üniversitesi'ni tercih ettiğine dikkat çeken Rektörümüz " Öğrencimiz başarılı bir eğitim hayatı geçirdi. Çalışmalarının karşılığı olarak okul birincisi oldu. Üstelik altı yılda iki fakülte bitirerek büyük bir başarı gösterdi. Kendisini tebrik ediyorum. Yüksek lisans yapmak istediğini biliyorum. Başarılı öğrencilerimizin lisansüstü eğitimlerini kendi üniversitelerinde yapmalarını istiyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okul Birincisi Duygu Çevik Altı Yılda İki Fakülte Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement