Omay'ın '18 Mart Şehitler Günü' Mesajı - Son Dakika
Güncel

Omay'ın '18 Mart Şehitler Günü' Mesajı

Omay\'ın \'18 Mart Şehitler Günü\' Mesajı

Prof .Dr.Serdar Bedii Omay, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısı mesajı yayınladı.

19.03.2012 10:02

Artuklu Üniversitesi Rektörü Omay'ın '18 Mart Şehitler Günü' mesajı

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof .Dr. Serdar Bedii Omay, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısı yayınladığı mesajında, Çanakkale Zaferi'nin, tarihin altın sayfalarına, iman ve mücadele ruhuyla nakşedilmiş bir zafer olduğunu belirtti.

Omay mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Mukaddes değerlerimizi muhafaza etmek adına, canlarını seve seve feda etmekte tereddüt etmeyen aziz şehitlerimizi anma günü olan "Şehitler Günü "nü idrak etmenin büyük onurunu yaşıyoruz.

Milletin; birlik, beraberlik ve bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek için Türkiye tarihinin altın sayfalarına, iman ve mücadele ruhuyla nakşedilmiş bu zafer, dünya tarihi açısından da; bu milletin ebediyete kadar her türlü badireyi aşan bir iradeye haiz olduğunu ispatlayan emsalsiz bir örnek teşkil etmeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi´nin 97.yıl dönümünü tebrik eder, 18 Mart Şehitler Günü´nde yazdıkları kahramanlık destanıyla bu toprakları bize vatan kılan, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve büyük bir minnetle anıyorum.

Ruhları şad, mekânları cennet olsun."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Omay'ın '18 Mart Şehitler Günü' Mesajı - Son Dakika


Advertisement