Ömer Çelik, Yüreğir Belediye Başkan Vekili Özünal'ı ziyaret etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ömer Çelik, Yüreğir Belediye Başkan Vekili Özünal'ı ziyaret etti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Ömer Çelik, Yüreğir Belediye Başkan Vekili Özünal\'ı ziyaret etti
 Güncelleme: 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yüreğir Belediye Başkan Vekili Tarık Özünal'ı makamında ziyaret etti. Görüşmede Yüreğir'e yönelik hizmetler ve ilçenin öncelikli ihtiyaçları değerlendirildi.

(ADANA) - Yüreğir Belediye Başkan Vekili Tarık Özünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'i makamında ağırladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yüreğir Belediye Başkan Vekili Tarık Özünal'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Vekili Tarık Özünal ile bir süre sohbet eden Ömer Çelik, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette, Yüreğir'e yönelik hizmetler ve ilçenin öncelikli ihtiyaçları üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu. Özünal, ziyareti dolayısıyla Ömer Çelik'e teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement