Organ Bağışı Yapanlar, Alışveriş İndiriminden Yararlanacak - Son Dakika
Güncel

Organ Bağışı Yapanlar, Alışveriş İndiriminden Yararlanacak

Organ Bağışı Yapanlar, Alışveriş İndiriminden Yararlanacak

Ülkemizde her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında kutlanmakta olan 'Organ Bağışı Haftası'ndaki etkinliklerde organ bağışında bulunan vatandaşlar, protokol yapılan işyerlerindeki alışverişlerinde indirimlerden yararlanacaklar.

23.10.2013 14:05

İl Sağlık Müdürlüğünce yılın her günü titizlikle yürütülen organ bağışı çalışmaları dikkatle izlenirken, organ bağışında önemli mesafe kaydedilmiş durumdadır. Bunun yanında, organ bağışını en üst seviyeye çekebilmek için yeni yeni projeler geliştiriliyor.

3-9 Kasım 'Organ Bağışı Haftası' yaklaşırken yeni bir projeye daha imza atan İl Sağlık Müdürlüğü, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'nın da (TSO) destekleri ile hafta içerisinde organ bağışında bulunanlara indirimli satış imkânı sunacak.

Organ Bağışı Haftası'nda organ bağışında bulunan vatandaşlar, yine aynı hafta içerisinde protokol yapılan işyerlerindeki indirimlerden yararlanabilecekler. Organ bağışında bulunan vatandaşlara, hangi işyerlerinden ve hangi ürünlerden yararlanabilecekleri bilgileri verilecek.

İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir, organ bağışında bulunan vatandaşlara indirim sağlayan işyerlerine teşekkür ederken, 3-9 Kasım tarihlerindeki etkinliklerine yeni işyerlerinin de dahil olması için çağrıda bulundu.

3-9 Kasım 'Organ Bağışı Haftası'ndaki 'indirim projesi'ne katılmak isteyen diğer iş yeri sahiplerinin İl Sağlık Müdürlüğü Sağlığın Geliştirilmesi Şubesine (Tel: (0454) 215 75 60) başvurabilecekleri de ifade edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Organ Bağışı Yapanlar, Alışveriş İndiriminden Yararlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement