Ortaköy'den Tarihi Atışı İzlemek İstediler - Son Dakika
Güncel

Ortaköy'den Tarihi Atışı İzlemek İstediler

Ortaköy\'den Tarihi Atışı İzlemek İstediler

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods'un, Boğaziçi Köprüsü'ndeki "Asya'dan Avrupa'ya Golf Vuruşu" etkinliğini izlemek isteyen vatandaşlar Ortaköy'e akın etti.
European Tour kapsamında Türkiye'ye gelen ünlü golfçü Tiger Woods iki kıtayı birleştiren...

05.11.2013 15:58

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods'un, Boğaziçi Köprüsü'ndeki "Asya'dan Avrupa'ya Golf Vuruşu" etkinliğini izlemek isteyen vatandaşlar Ortaköy'e akın etti.

European Tour kapsamında Türkiye'ye gelen ünlü golfçü Tiger Woods iki kıtayı birleştiren Boğaziçi Köprüsü üzerinde tarihi bir vuruş gerçekleştirdi. Boğaziçi Köprüsü üzerinde oluşturulan özel bir platformda atışını gerçekleştiren etkinliği sahilden izlemek isteyen vatandaşlar ise Ortaköy'e akın etti.

Atışı izlemek için Ortaköy'e geldiğini ifade eden Rafet Budak, "Buradayım 1 saattir. Tanıtım için de çok güzel olacak. Şu anda trafik tek yönlü olarak kapatıldı. Bu durum idare edilebilir. Böyle bir reklam fırsatı kaçırılmamalı diye düşünüyorum" dedi.

Tarihi anı fotoğraflamak umuduyla Ortaköy'e geldiğini ifade eden bir vatandaş ise, "Programdan haberim vardı. Çekebilme umuduyla buraya geldim" diye konuştu. Ukrayna ve Filipinler'den İstanbul'a arkadaşlarını ziyaret etmeye gelen turistler ise "Burada ilk kez bulunuyoruz. Böyle bir etkinliğe denk geldiğimiz için şaşırmış durumdayız. Ama bunun keyfini çıkaracağız. Umarız buradan atışı görürüz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ortaköy'den Tarihi Atışı İzlemek İstediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement