Osmancık'ta Dolu ve Yağmur Sele Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta Dolu ve Yağmur Sele Neden Oldu

Osmancık\'ta Dolu ve Yağmur Sele Neden Oldu

Çorum'un Osmancık ilçesinde akşam saatlerinde başlayan yoğun yağış nedeniyle su baskınları yaşanırken, Tilim çayının taşması sonucunda D 100 karayolu araç trafiğine kapandı.

26.05.2014 23:23

Çorum'un Osmancık ilçesinde akşam saatlerinde başlayan yoğun yağış nedeniyle su baskınları yaşanırken, Tilim çayının taşması sonucunda D 100 karayolu araç trafiğine kapandı.

Akşam saatlerinde başlayan dolu ve sonrasında bastıran yağmur yağışı ilçede hayatı felç etti. Yaklaşık 2 saat aralıksız devam eden yağış bazı bölgelerde ise dolu şeklinde görüldü. Tilim çayının taşması sonucunda ise D-100 karayolu araç trafiğine kapandı. Araç trafiğini şehir içine yönlendiren polis ekipleri trafik akışını sağlama çalıştılar ancak bu defada ilçe merkezine giren kamyon, otobüs ve Tır gibi büyük araçlar nedeniyle uzun kuyruklar oluştu.

150 EV VE İŞYERİNİ SU BASTI

Yoğun yağış nedeniyle ilçe merkezindeki yaklaşık 150 ev ve işyerini sel sularının bastığı öğrenilirken, Osmancık Belediyesine ait itfaiye ekiplerinin su baskını yaşanan ev ve işyerlerinde tahliye çalışmalarına başladığı bildirildi. Sel suları nedeniyle çok sayıda aracın da zarar gördüğü ilçede ulaşıma kapanan D 100 karayolunun açılması için çalışmalar devam ediyor.

BELEDİYE İŞÇİSİ SEL SULARINA KAPILDI

Diğer yandan, sel suları nedeniyle D 100 karayolu kenarındaki Hicret Caminin önünde tıkanan logar ızgaralarını temizleyen Osmancık Belediye Temizlik işçilerinden Serdar Arslan (34) sel sularına kapılarak kanalizasyon şebekesine düştü. Kanalizasyon şebekesinin içinde sürüklenen işçi öğretmen evi yakınlarındaki sulama kanalından çıktı. Sulama kanalında sürüklenirken çevredeki vatandaşlar tarafından farkedilerek baygın halde sudan çıkartılan talihsiz işçi Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaklaşık 45 dakika süren yoğun çabanın ardından hayata döndürülen Serdar Arslan Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Sel ve su baskınları nedeniyle ilçeye AFAD ekiplerinin gönderildiği bildirildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmancık'ta Dolu ve Yağmur Sele Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement