Osmaniye'de "Tüketici Hakları" Semineri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Osmaniye'de "Tüketici Hakları" Semineri

22.03.2018 12:13

Osmaniye'de tüketici hakları semineri düzenlendi.

Osmaniye'de tüketici hakları semineri düzenlendi.

Ticaret İl Müdürü Maşallah Emiroğlu, Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) amfisinde düzenlenen etkinlikte, tüketici haklarını anlattı ve kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Tüketici Hakem Heyeti Raportörü Olcay Sıvacı, "6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un Temel İlkeleri" konulu sunum yaptı.

Vali Ömer Faruk Coşkun, konuşmalardan sonra ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen "Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları" konulu resim yarışmasında dereceye giren Şehit Yasemin Tekin Ortaokulu öğrencisi Hayrunnisa Yenilmez'e ödül verdi.

Coşkun, ayrıca yarışmaya katılan Şehit Yasemin Tekin Ortaokulu öğrencileri Ayşe Çağla Çakır, Melike Uncu ve Özlem Kayabaşı, Düziçi Boyalı Atatürk Ortaokulu öğrencisi Fatma Nur İçyer ve Osmaniye Atatürk Ortaokulu öğrencisi Berkay Avşar'a da teselli ödülü ve katılım sertifikası verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Osmaniye'de 'Tüketici Hakları' Semineri - Son Dakika


Advertisement