Osmanlıspor, Galatasaray'ın Taktiklerini Çalıştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Osmanlıspor, Galatasaray'ın Taktiklerini Çalıştı

Osmanlıspor, Galatasaray\'ın Taktiklerini Çalıştı
16.05.2017 21:18

SPOR Toto Süper Lig'in 32. haftasında 19 Mayıs Cuma günü deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacak olan Osmanlıspor, bu maçın taktiklerini çalıştı.

SPOR Toto Süper Lig'in 32. haftasında 19 Mayıs Cuma günü deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacak olan Osmanlıspor, bu maçın taktiklerini çalıştı.

Batıkent Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. 8'e 3 top kapma oyunuyla devam eden antrenmanda daha sonra yarı sahada taktik çalışmasına geçildi. Günün tek çalışması 3 kaleden kurulu yarı sahada oynanan taktik ağırlıklı maçla son buldu. Antrenmana tedavisi devam eden Aykut Demir katılmazken, Tugay Kacar ise performans uzmanı Thomas Klimmeck nezaretinde özel çalışma yaptı. Osmanlıspor, yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını devam ettirecek.

- Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmanlıspor, Galatasaray'ın Taktiklerini Çalıştı - Son Dakika


Advertisement