Ot/Vt Dünyasına Güç Katan İşbirliği - Son Dakika
Güncel

Ot/Vt Dünyasına Güç Katan İşbirliği

Ot/Vt Dünyasına Güç Katan İşbirliği

Artım Bilişim, Otomatik Tanıma ve Veri Toplama sektörünün öncü firması Datalogic ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

18.02.2013 14:47

Türkiye'nin katma değerli ürünler distribütörü Artım Bilişim, Otomatik Tanıma ve Veri Toplama (AIDC) sektörünün öncü firması Datalogic ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

Bilişim Teknolojileri Altyapı Çözümleri distribütörü Artım Bilişim, 2012 yılında 40. yaşını kutlayan Otomatik Tanıma ve Veri Toplama (AIDC) sektörünün öncü firması Datalogic ile distribütörlük anlaşmasına imza attı. Anlaşmaya göre Artım Bilişim, perakende, üretim, sağlık, kargo ve lojistik sektörlerinde aktif rol oynayan Datalogic'in Türkiye tedarik zinciri çözümlerinde, yetkili distribütörü olarak belirli ürünlerin dağıtımından sorumlu olacak.

2003 yılında kurulan ve 2011 yılında Index Grup'a katılan Artım Bilişim, bu anlaşma sayesinde perakende ortamlarına yönelik tasarlanan Magellan ailesinden sabit tarayıcıların, QuickScan, Heron, Gryphon ve PowerScan gibi barkod okuyucuların FalconX3, Skorpio X3, Elf, Memor ve Rhino gibi endüstriyel sağlamlığı kanıtlanmış mobil cihazlar ile el terminallerinin Türkiye'deki dağıtıcılığını üstlenerek ürün portföyünü daha da zenginleştirdi.

2011 yılında 425,5 milyon avroluk gelir elde eden ve AR-Ge'ye 26 milyon avronun üzerinde yatırım yapan Datalogic firmasının Bölge Satış Müdürü Fausto Mamprin, Artım Bilişim ile imzalanan distribütörlük sözleşmesiyle ilgili olarak, "Artım Bilişim'in güvenilirliği, benzersiz ürün, çözüm, lojistik ve finansal hizmetleri ile iş ortaklarımızın ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vereceğine inanıyoruz. Teknoloji dağıtımı son dönemde önemli değişimlerden geçti. Artım Bilişim'in doğru vizyona, pazarın taleplerini karşılayabilecek profesyonel bir deneyime ve altyapıya sahip olan çok dinamik bir şirket olduğuna inanıyoruz. Türkiye'nin en büyük BT şirketlerinden Index Grup ile birlikte, gelecekte de sektörün itici güçleri arasında olacak, iş ortaklarımız da Artım'ın servislerinden aynı oranda kazançlı çıkacak. EMEA'nın en önemli ülkelerinden biri olan Türkiye'de Artım Bilişim'le çalışmaktan mutluyuz ve bu işbirliği sayesinde sektördeki ilişkilerimizi ve gücümüzü pekiştireceğimize dair inancımız yüksek" dedi.

Artım Bilişim Genel Müdürü Suat Sümer ise, "Otomatik tanımlama pazarındaki yeni ürünleri yakından takip ediyoruz. Datalogic'in dünya çapındaki gücünü, geniş dağıtım ağımız ve lojistik gücümüz ile Türkiye pazarına taşımaktan memnuniyet duyuyoruz. Yenilikçi çözümleri ve kaliteli Datalogic ürünleri ile iş ortaklarımıza katma değerli dağıtıcılık anlamında önemli bir ivme kazanacağımıza inanıyoruz. OT/VT sistemlerinin dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyüyen ürün gamı, örneğin karekod uygulaması, Türkiye'de hızla yaygınlaşıyor. Bu kulvarda Datalogic firmasıyla yapmış olduğumuz işbirliği ile büyümemizi sürdürerek yeni alanlara ulaşacağız."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ot/Vt Dünyasına Güç Katan İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement